VELIKI SKANDAL ILI NAMJEŠTALJKA? / Procurio vrlo neugodan video sa zvijezdama Atletico Madrida. Na spornoj snimci su i Vatreni

Image
Foto: Mundo Deportivo

Nekoliko dana uoči derbija na društvenim se mrežama pojavio video navodnog korona-partyja na kojem su sudjelovali igrači Atletico Madrida

3.5.2021.
13:40
Mundo Deportivo
VOYO logo

Do kraja španjolskog prvenstva ostala su samo četiri kola, a situacija na vrhu Primere izuzetno je neizvjesna. Atletico ima 76 bodova, Real i Barcelona 74 boda, a Sevilla 70 i teško je reći u ovom trenutku tko bi mogao biti prvi, ali svakako bi derbi Atletica i Barcelone ove subote mogao dati odgovor na to pitanje.

Međutim, nekoliko dana uoči derbija na društvenim se mrežama pojavio video navodnog korona-partyja na kojem su sudjelovali igrači Atletico Madrida. Na njemu se vide Stefan Savić i Jan Oblak i to kako puše cigaretu, odnosno nargilu, u društvu djevojaka pritom ne mareći za distancu, a navodno su na "partyju" bili i Šime Vrsaljko i Ivo Grbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakve su zabave u vrijeme pandemije koronavirusa zabranjene, a pogotovo kada su u pitanju profesionalni sportaši. Međutim, postoji i vrlo realna mogućnost da je cijela ova priča namještena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Atletica su poručili kako je ovaj tulum bio dosta davno i kako snimke nisu nastale sada. Profil na kojem su se snimke nalazile vrlo je brzo uklonjen s društvenih mreža, ali trag je ostao.

"Dobar film. Nemojte vjerovati svemu što vidite", napisao je Oblak na Instagramu, a situaciju je komentirala i djevojka koja je navodno autorica videa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pojavila su se neka naša videa. Ako su ikoga zbunila, moram pojasniti da su snimljena kad nije bilo nikakvih restrikcija ni covida", napisala je izvjesna Teresa Echave.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo