VELIKI PREOKRET NA POMOLU: / Olić se vraća u Dalićev stožer? 'Dopušteno mu je da se priključi nacionalnoj momčadi'

Image

EP počinje 11. lipnja utakmicom između Italije i Turske u Rimu

18.5.2021.
11:06
VOYO logo

Ivici je dopušteno da se priključi nacionalnoj momčadi. On sam je to želio s obzirom na to da sad ima slobodnog vremena. Odlučio je da se ne želi odmarati.

Rekao je to Olićev menadžer DejanJoksimović za ruski RIA Sport i tako otkrio da će bivši Vatreni ipak biti dio Dalićevog stručnog stožera. Međutim, iz HNS-a se još nisu oglasili po tom pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato, legendarni hrvatski napadač nedavno je napustio stožer ZlatkaDalića kako bi postao trener CSKA, a izbornik je na njegovo mjesto doveo Vedrana Ćorluku.

"Zagovaram viziju da u reprezentaciji moraju biti bivši igrači koji su prošli kroz reprezentaciju. Ja nisam imao tu čast, ali Dražen (Ladić), Vedran (Ćorluka) i Ivica (Olić) jesu. Njihovo iskustvo mi je važno. Od Vedran očekujem da mi ukaže na neke stvari, da misli na svoj način. Očekujem kvalitetne savjete, kritike, stvari koje ne vidim," istaknuo je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljanje reprezentacije je 25. svibnja u Zagrebu nakon čega slijedi odlazak na pripreme u Rovinj gdje će se naši igrači zadržati do 31. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će prije EP-a imati dvije pripremne utakmice. Prvog dana lipnja u Velikoj Gorici će odmjeriti snage protiv Armenije, a 6. lipnja u Bruxellesu slijedi ogled protiv Belgije.

Osmog lipnja "Vatreni" putuju u svoju bazu u škotskom u St Andrewsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvaramo s Engleskom

Svjetski doprvaci će na EP-u igrati u skupini D. U prvom susretu, 13. lipnja na Wambleyju će odmjeriti snage protiv Engleske, pet dana kasnije Hrvatsku u Glasgowu očekuje ogled protiv Češke, a nastup u skupini D "Vatreni" će zaključiti protiv Škotske, ponovo na stadionu Hampden Park 22. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EP počinje 11. lipnja utakmicom između Italije i Turske u Rimu, a završava finalom 11. srpnja u Londonu.

Plasman u osminu finala izborit će po dvije najbolje ekipe iz svake od šest skupina, te četiri najbolje trećeplasirane skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju osvajanja prvog mjesta Hrvatska bi u osmini finala ponovo igrala u Londonu, druga pozicija donosi put u Kopenhagen, a ako bi prošla dalje s trećeg mjesta Hrvatska bi igrala u Budimpešti, Sevilli ili Glasgowu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo