VELIKI POVRATAK LEGENDE: / 'Pravi' Ronaldo nakon devet godina ponovno u Real Madridu!

Image
Foto: AFP

Nekadašnji najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldo Luis Nazario de Lima (39), nakon devet se godina vraća u Real Madrid.

24.8.2016.
13:14
AFP
VOYO logo

Prema pisanju Marce, Ronaldo će početkom sljedećeg mjeseca biti imenovan posebnim savjetnikom Realova predsjednika Florentina Pereza i globalnim ambasadorom Kraljevskog kluba. Ronaldo je igrao za Real od 2002. do 2007. godine i prema vlastitom priznanju, to je klub s kojim se najviše identificirao tijekom 18 godina karijere.

Perezov miljenik

Perez obožava Ronalda, on ga je prije 14 godina doveo i prvi put u klub, a već duže ga vrijeme pokušava vratiti na Santiago Bernabeu što mu je sada konačno pošlo za rukom. Ronaldo je odgađao angažman dok ne prođu Svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre u njegovom Brazilu, ali sada je napokon spreman ponovno biti dio Realove obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je dvaput bio osvajač Zlatne lopte za najboljeg svjetskog nogometaša, 1997. i 2002. godine. Igrao je za Cruzeiro, PSV, Barcelonu, Inter, Real Madrid, Milan i Corinthians. Za brazilsku je reprezentaciju skupio 98 nastupa i postgao 62 pogotka, te dvaput s njom bio svjetski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo