VELIKI OBRAT: / Mourinho ispred nosa oteo pojačanje Manchester Unitedu

Image
Foto: AFP

Senzacionalni se preokret na europskoj nogometnoj tržnici dogodio u srijedu.

19.8.2015.
12:41
AFP
VOYO logo

Tjednima se po europski medijima provlačila priča da su Crveni vragovi silno zainteresirani za Pedra i da ga nastoje dovesti u svoje redove. U ponedjeljak su engleske tiskovine i televizisjke postaje izvještavale da je izvršni dopredsjednik Uniteda Ed Woodward odletio u Barcelonu kako bi finiširao pregovore.

Odšteta 28 milijuna eura

A onda u srijedu obrat! Marca je na svome internetskom portalu objavila da je Pedro u Londonu gdje obavlja liječničke testove uoči potpisa za - Chelsea! Jose Mourinho je očito bio konkretniji od Manchester Uniteda i ponudio veći iznos, te u posljednji trenutak preusmjerio 28-godišnjeg španjolskog reprezentativca s Old Trafforda na Stamford Bridge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona i Chelsea su navodno odštetu dogovorili u utorak navečer. Aktualni engleski prvak je pristao platiti 28 milijuna eura odmah, te eventualno još dva milijuna bonusa. United je, pak, nudio 25 milijuna odmah i pet naknadno, ali igraču i klubu se očito više dopala opcija iz Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je tako nakon očajnog ulaska u sezonu, izgubljenog engelskog Superkupa i samo jednog boda u dva kola Premierlige, očito shvatio da mu trebaju pojačanja. Reagirao je ekspresno i ostavio glavobolje Louisu van Gaalu koji sada na drugoj adresi treba tražiti pojačanje za napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo