SERIE A / Veliki kiks Napolija na Diego Maradona stadionu, bitka za Scudetto nikad tjesnija

Image
Foto: Profimedia

Mario Pašalić igrao do 77. minute za Atalantu

10.4.2022.
17:11
Profimedia
VOYO logo

Veliki kiks napravili su nogometaši Napolija koji se bore za naslov prvaka talijanske Serie A. U dvoboju 32. kola, na domaćem terenu, poraženi su od Fiorentine s 2-3. Uz utakmicu više Napoli ima isti broj bodova kao Inter (po 66), dok je Milan vodeći sa 67, ali i utakmicom manje od Napolija.

Fiorentina je na Diego Maradona stadionu povela u 29. minuti pogotkom Gonzaleza. U 56. minuti u igru je, za domaćina, ušao belgijski nogometaš Dries Mertens te je samo dvije minute kasnije pogodio za izjednačenje. No, na isti način je uzvratio Francuz Ikone na drugoj strani. U igru je ušao u 65. minuti, a pri prvom dodiru s loptom zabio je za 2-1 Fiorentine, dok je Arthur Cabral u 72. bio strijelac za 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osimhen je u 84. vratio barem malu nadu Napoliju golom za 2-3, ali domaćinu je i bod ostao nedohvatljiv do kraja utakmice. Uz ovu pobjedu, ali i poraz Atalante, Fiorentina se popela na sedmo mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Atalante

Atalanta je gostovala kod Sassuola te izgubila 1-2. Oba pogotka za domaćina postigao je Hamed Traore, u 24. i 61. minuti. Za goste je Mario Pašalić igrao do 77. minute, a tek je u 93. minuti Muriel postigao počasni pogodak.

Venezia je golom Henryja u 86. minuti izjednačila protiv Udinesea te je imala barem bod koji bi joj donekle vrijedio u borbi za opstanak. No, u 94. minuti je Becao bio strijelac pobjedničkog pogotka za Udinese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom nedjeljnom susretu Lazio je uz tri pogotka Cire Immobilea slavio kod Genoe 4-1. Hrvatski nogometaš Milan Badelj počeo je utakmicu za Genou te je igrao do 74. minute, dok je za Lazio Toma Bašić odigrao posljednjih dvadeset minuta.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo