VELIKI HAJDUKOV ADUT NAJAVIO DERBI: / Said povukao paralelu između sebe i Inzaghija, a Soudanija žestoko spustio na zemlju

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši Dinama i Hajduka igraju derbi u nedjelju u 15 sati na Maksimiru

17.2.2018.
21:40
PIXSELL
VOYO logo

Osam golova i šest asistencija učinak je Saida Ahmeda Saida, Hajdukovog napadača u dosadašnjem dijelu prvenstva pred nedjeljni ogled na Maksimiru protiv Dinama. Hrvatski nogometni derbi ovaj put igra se u sklopu 22. kola ligaškog nadmetanja za naslov u kojem zagrebačka momčad uživa dvanaest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Hajduk.

Said taj ogled dočekuje u dobroj formi nakon što je u šest utakmica pod vodstvom Željka Kopića ostvario učinak od četiri gola i dvije asistencije. Novi nije želio obećati, navodi 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedino je važno pobjeđivati

"Nije važno tko će zabiti, što se mene tiče može i Karlo Letica u zadnjoj sekundi. Ne slave se golgeteri, nego momčad koja pobjedi", kaže, a na opasku da ima onih koji tvrde da zna zabiti samo 's crte' odgovara:

"Gol je gol, s crte ili s 30 metara, jednako vrijedi. Ako ja postižem lagane golove, što je onda radio Pippo Inzaghi cijelu karijeru. Čovjek je zabio 300 golova, osvojio Ligu prvaka, bio svjetski prvak..., a ne znam je li postigao ijedan gol van kaznenog prostora. Ne zamaram se previše kako ulaze, najvažnije je da ulaze. Sretan sam jer igram, imam više minuta nego prije, u dobroj sam formi, pobjeđujemo..., a to je, složit ćete se, jedino važno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SOUDANI VEĆ 'POKOPAO' HAJDUK: /

Dinamov napadač najavio punu mrežu splitske momčadi. Progovorio i o Eduardovom rekordu kojem se bliži

Image
SOUDANI VEĆ 'POKOPAO' HAJDUK: /

Dinamov napadač najavio punu mrežu splitske momčadi. Progovorio i o Eduardovom rekordu kojem se bliži

Kada je stizala najava ovog ogleda iz Dinamovog kuta, vodeći strijelac lige Soudani (12 golova) kazao je da očekuje 3-0 (doduše i ublažio ju riječima da je jedino važna pobjeda), Said odgovara:

Soudani nije Bog

"Može on najaviti što god hoće, ali nije on Bog, na terenu ćemo vidjeti tko je bolji i tko će slaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek je dosta bodova u igri, i sve dok je tako, imamo priliku. Idemo po pobjedu u Zagreb, po smanjenje prednosti, pa ćemo se nadati da će oni izgubiti još negdje bodove. Znam da je prednost velika, ali, zar ćemo se predati na pola prvenstva? Oni su dobra momčad, jaki su na lopti, kupili su i neke nove igrače, prije svih Gavranovića. No mi moramo gore istrčati hrabro, hladne glave, pokazati naš karakter kao u Osijeku i Rijeci koje smo pobijedili u gostima. Uostalom, zar prošle godine nismo već pobijedili u Maksimiru? Znači da znamo i možemo", zaključio je Said.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo