VELIKE NAJAVE IZ MAKSIMIRA: / Šef Dinama otkrio kad će biti gotov novi stadion i riješio sve nedoumice oko njegove lokacije

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Mirko Barišić donio je odlične vijesti za sve navijače

6.9.2019.
20:51
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u petak pokrenuo akciju „Susret generacija“ sa željom da okupi različite naraštaje kluba s ciljem zajedničkoga druženja, obnavljanja uspomena i zbližavanja jer svi smo mi duhom i mislima vezani uz plavu boju.

Image
NA OVOM MJESTU TREBAO BI BITI NOVI DINAMOV STADION: /

'Bit će to objekt koji će biti jedan od najmodernijih u Europi'

Image
NA OVOM MJESTU TREBAO BI BITI NOVI DINAMOV STADION: /

'Bit će to objekt koji će biti jedan od najmodernijih u Europi'

Upravo je na taj dan 1967. godine maksimirski klub dohvatio svoj najveći pokal u povijesti: trofej Kupa velesajamskih gradova, kasniji Kup Uefe, odnosno današnju Europa ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Mirko Barišić prigodnim je govorom pozdravio nazočne koji su burni pljeskom pozdravili i trenera aktualne Dinamove momčadi, Nenada Bjelicu. Kako je objavio Dinamo na službenoj stranici najavio osnivanje Zaklade za Dinamove veterane.

"Cilj Zaklade je pomoći egzistencijalno ugroženim pojedincima koji su dio svojega života i karijere posvetili Dinamu", ističe se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

25.05.2018., Zagreb - Pogled na panoramu Zagreba sa zadnjeg kata nebodera Zagrebtower u Radnickoj cesti. Borongaj, Maksimir, Stadion u Maksimiru. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Na istom mjestu

Barišić je iskoristio priliku u progovorio o novom stadionu. Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prije nekoliko dana je izjavio da bi on trebao biti na Sveticama, a sada je Barišić pojasnio novosti vezane uz stadion.

"Definitivno je jasno da će vaš i naš dom, Dinamo, ostati u Maksimiru. U suradnji s Gradom ćemo na temeljima ovoga stadiona graditi novi. Mislim da priču privodimo kraju. Okvirni je rok tri godine i u tom bismo razdoblju mogli izgraditi suvremeni stadion u Maksimiru. Riječ je o cijelom kompleksu koji uključuje i atletski stadion na Sveticama, bazen već ionako postoji, a bila bi tu i podzemna javna garaža na Borongaju koja bi služila posjetiteljima Dinamovih utakmica. Sve je to velika obaveza i nadam se da ćemo je u suradnji s Gradom uspješno realizirati", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo