VELIKANU NIJE SVEJEDNO: / "Arsenalu je komplicirano igrati protiv Dinama"

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Legendarni nogometaš Arsenala Robert Pires priznao je da je zabrinut uoči večerašnjeg gostovanja zagrebačkog Dinama na Emiratesu u utakmici 5. kola Lige prvaka.

24.11.2015.
11:54
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Dinamo je na startu ovosezonskog natjecanja sredio Topnike na Maksimiru (2:1), a uoči današnjeg dvoboja obje momčadi imaju po tri boda. Arsenal se još nada plasmanu u drugi krug, dok Dinamo lovi treće mjesto i nastavak natjecanja u Europskoj ligi.

Teško protiv defenzivnih momčadi

"Kad igraš protiv Dinama, uvijek moraš napadati. Ponekad se u takvim situacijama zaboraviš braniti, a onda postaješ izložen kontranapadima. A na razini Lige prvaka, čak i protiv momčadi poput Dinama ili Olympiakosa, to dovodi do komplikacija", naglasio je Pires.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

"S druge strane, kad igraš protiv momčadi koja je na istoj razini, koja napada, to i tebi daje prostora. To je i razlog zašto je Arsenal jedini ove sezone pobijedio Bayern. Lakše je igrati protiv takve momčadi, nego protiv neke koja se brani i ne ostavlja ti puno prostora", dodao je Francuz koji je igrao za Arsenal od 2000. do 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo