VELIKANI UŠLI U RAT ZA VEZNJAKA: / Dinamov dragulj napušta Maksmimir u transferu koji probija sve granice

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Najbolji igrač Dinama na meti je brojnih europskih klubova

17.5.2019.
19:58
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Španjolski veznjak Dani Olmo ovog bi ljeta lako mogao napustiti Maksimir. s obzirom na to kakvu je formu prezentirao ove sezone zainteresiranih ne manjka. Talijanski Corriere dello Sport piše da je prelazak u Milan realan, ali ističu da je talijanskom velikanu glavni konkurent Borussia Dortmund.

Spominje se da bi Modri na njemu mogli zaraditi preko 20 milijuna eura, dok se na Maksimiru nadaju da bi mogao srušiti Pjacin rekord kada je prodan Juventusu za 23 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uopće me ne zanima ta cijela priča oko transfera. Gledam samo Dinamo, uživam ovdje u Zagrebu, imam ugovor s klubom i jedini mi je cilj završiti sezonu s dvostrukom krunom. Vidjet ćemo što nosi budućnost, ali stvarno se ne opterećujem s time”, rekao je nedavno Olmo za SN.

Ako postane europski prvak otići će za 40 milijuna

Situaciju je dodatno pojasnio njegov menadžer Andi Bara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako Olmo s reprezentacijom Španjolske postane, recimo, europski prvak, onda je sve realno, onda je ta cifra od 40 milijuna eura apsolutno dohvatljiva. Međutim, Dani ima ugovor s Dinamom još dvije godine. To znaju svi klubovi u Europi koji su zainteresirani. Rijetko će tko biti spreman platiti igrača od 20 godina 40 milijuna eura, igrača kojem izlazi ugovor za dvije sezone. Jer poznato je da šest mjeseci prije isteka ugovora svaki igrač može potpisati s kim god hoće”, kazao je Bara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo