SURADNJA S TENISAČICOM / Velika zvijezda šokirala nogometni svijet: 'Zbog raka kože imao sam tri operacije'

Image
Foto: Profimedia

36-godišnjak se trenutno oporavlja od ozljede ramena, a posljednju utakmicu odigrao je protiv Borussie Dortmund prošlog mjeseca

2.11.2022.
14:30
Profimedia
VOYO logo

Njemački reprezentativac i vratar Bayern Münchena, Manuel Neuer, otkrio je da je imao tri operacije zbog raka kože na licu.

Neuer je rekao da je njegova povijest s rakom kože bila pokretač za odluku da se udruži sa sunarodnjakinjom i trostrukom teniskom Grand Slam pobjednicom - Angelique Kerber koja ima slične zdravstvene probleme, a kako bi povećali svijest ljudi da vode računa o promjenama na svojoj koži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zato smo također posebno pazili da ne radimo kompromise kada je u pitanju zaštita od sunca: jer stalno treniram vani, a slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi", poručio je Neuer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će s Kerber financirati istraživanje i razvoj kreme koja bi štitila od opasnog sunčevog zračenja.

36-godišnjak se trenutno oporavlja od ozljede ramena, a posljednju utakmicu odigrao je protiv Borussie Dortmund prošlog mjeseca. Nada se da će biti spreman za Svjetsko prvenstvo u Katru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve glasine o potencijalnim zdravstvenim poteškoćama za golmana pojavile su se u prosincu prošle godine uoči utakmice Lige prvaka protiv Barcelone kada je viđen s flasterima na licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo