Europa bruji: Sprema se transfer dvije velike nogometne zvijezde!

Prema pisanju talijanskih medija, u siječnju bi se mogla dogoditi velika nogometna zamjena na relaciji Inter - PSG.

30.11.2012.
17:07
VOYO logo

Pastore je ove sezone u 16 nastupa postigao svega dva pogotka, a prema pisanju francuskih medija u Francuskoj nije posve zadovoljan. S druge strane, Sneijder odbija potpisati novi ugovor s Interom zbog čega ne igra previše. Stoga je ova zamjena prilično izvjesna.

Inače, trener PSG-a Carlo Ancelotti javno je iskazao nezadovoljstvo Pastoreom. Ove je sezone 23-godišnji nogmetaš na učinku od jednog gola i 4 asistencije u Le Championnatu, a Ancelotti ga je u posljednje dvije utakmice pariškog kluba prvo zamijenio na poluvremenu (u prvenstvu protiv Troyesa), a onda i posve izostavio (u Liga kupu protiv St. Etiennea).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočaran sam njegovim izvedbama, a mislim da je i on sam. Trenutno radi naporno, te trenira dva puta dnevno", rekao je Ancelotti, te tako potpirio medijske glasine o mogućoj zamjeni.

"Sigurno mu nije lako u ovom trenutku. Poput svakog igrača koji izgubi svoje samopouzdanje, ne može pokazati svoje karakteristike i kvalitete. Ako vrati samopouzdanje, onda nitko ne može sumnjati u njegove igračke kvalitete", komentirao je Pastoreov klupski suigrač Ezequiel Lavezzi, ljetos pristigao iz Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo