VELIKA REKONSTRUKCIJA U BARCELONI: / Stižu četiri vrlo zanimljiva pojačanja iz Cityja, Liverpoola i Lyona - i to bez odštete

Image
Foto: Profimedia

Mundo Deportivo otkriva kako je Koeman već zatražio pojačanja na četirima pozicijama

24.3.2021.
11:25
Profimedia
VOYO logo

Barcelona se nakon vrlo lošeg počeka sezone i višemjesečne kriza konačno malo probudila i konačno je proigrala. Stanje se drastično popravilo dolaskom novog predsjednika Joana Laporta, koji je ukazao potpuno povjerenje treneru Ronaldu Koemanu, a ovaj je već sada počeo slagati momčad za novu sezonu.

Mundo Deportivo otkriva kako je Koeman već zatražio pojačanja na četirima pozicijama, lijevom beku, stoperu, središnjem veznom i u vrhu napadu. Kada je obrana u pitanju stopera su već pronašli, a lijevog beka možda potraže u vlastitim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U obrani je favorit Eric Garcia. Koeman cijeni stopera Manchester Cityja, može doći bez odštete i Barcelona tako može uštedjeti novac da pojača drugu poziciju. Barcelona traži lijevog beka. Nije realan dolazak Davida Alabe koji napušta Bayern, ali se to još uvijek ne može otpisati. Ako na tržištu ne bude povoljnog beka, uskočit će 17-godišnji Alejandro Balde iz B momčadi", piše Mundo.

Image

Lionel Messi (Barcelone) - Match de football en 1/8čme finale de ligue des champions (champions league) Paris Saint Germain (PSG) contre Barcelone (1-1) au parc des Princes ŕ Paris le 10 mars 2021. © JB Autissier / Panoramic / Bestimage Soccer match PSG vs Barcelona (1-1) at Parc des Princes in Paris on march 10th 2021,Image: 596640032, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Kada su u pitanju veznjaci, Barcelona već dugo vremena targetira Liverpoolova Georginija Wijnalduma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U sredini terena trebao bi doći Georginio Wijnaldum, 30-godišnji veznjak Liverpoola. Uopće nije tajna da su Barcelona i Wijnaldum već imali dogovor prošlog ljeta, ali nije bilo novca za realizaciju. Sada i on može doći bez odštete", navode Španjolci.

Što se napada tiče, teško da će Barcelona imati novca za Lautara Martizena, Erlinga Haalanda ili Romelua Lukakua, pa se zato klub ponovo okreće Memphisu Depayu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Messi i Dembele ostanu, onda je realan dolazak Memphisa Depaya, 27-godišnjeg ofenzivca Lyona. Svestran je napadač, može igrati i na poziciji središnjeg napadača i na krilu, zna zabiti gol i može doći bez odštete", uvjeravaju Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo