Velika neostvarena želja Dinama završila u Sevilli

Edin Spahić, kojeg je Zdravko Mamić želio dovesti u Zagreb, karijeru će po svemu sudeći nastaviti u Sevilli za koju igra Ivan Rakitić.

4.7.2011.
22:22
VOYO logo

Dinamo je svim silama želio dovesti kapetana reprezentacije BiH Edina Spahića. Igrač Montpelliera želio je doći u Maksimir, no problem je stvarao njegov klub. "Francuzi previše traže za njega, od tog posla neće biti ništa", kazao je izvršni predsjednik ModrihZdravko Mamić i odustao od tog posla. Da je riječ o pravom igraču koji bi i te kako dobro došao Dinamu potvrdio je rasplet njegova transfera već na početku prijelaznog roka. Naime, Spahić je sve dogovorio sa Sevillom u kojoj će provesti tri sljedeće godine, odradi li ugovor do kraja.

Montpellier i Sevilla još se trebaju dogovoriti o odšteti, no spominje se iznos od dva milijuna eura. Kad se okonča i taj dio posla, a prema španjolskim medijima transfer je pred potpisivanjem, Spahić će se priključiti Sevilli, klubu našeg reprezentativca Ivana Rakitića, i s novom momčadi krenuti na pripreme za novu sezonu. Na Dinamovu žalost, Spahić nije završio s Modrima na Pohorju, već će sa Sevillom u Kostariku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107040717006 arti-201107020033006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo