Životna dilema Zadrana i Splićana: 'Kako u Dinamo?'

U cijeloj priči oko Marina Tomasova, koja je za Hajduk završena, impresivno djeluje da su Bijeli u njegove noge uložili oko 12 milijuna kuna. Osam milijuna kuna u zimu 2009.

18.4.2012.
12:47
VOYO logo

Stvarno treba biti sposoban prosuti toliki novac, pustiti da to ulaganje propadne, da igrač ode bez odštete. Za takve stvari u normalnom dioničkom društu netko bi završio najmanje s otkazom. Ali, nije to ništa, neće Tomasov biti najveći gubitak u povijesti.

Kratko će se zadržati na toj poziciji, uskoro će ga prestići braća Sharbini. U njih je Hajduk uložio oko 45 milijuna kuna, a proda li ih za trideset u Poljudu će slaviti kao da su se plasirali u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim financija, trpjet će najvjerojatnije i Hajdukov ponos, što se dogodi kad neki igrač ode s Poljuda na Maksimir, ili obratno. A nakon sastanka Tomasova i Mamića u Zagrebu, teško je očekivati drugačiji scenarij

"Kao što ste i napisali u novinama, bio je to razgovor uz kavu, ništa definitivno i ništa sudbonosno. Došao sam u Zagreb privatno, na kraju smo se našli i to je to. Nema se tu previše toga dodati", izjavio je Tomasov za Sportske, ali odmah potom i dodao kako mu prelazak u Maksimir uopće ne bi teško pao, iako ga prijatelji odgovaraju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uopće nemam ništa protiv dolaska u Dinamo! Tu je mogućnost igranja u Ligi prvaka, a čak i da se Modri ne plasiraju u elitno natjecanje ne bi mi to bio neki veliki problem. Međutim, imam menadžera, on će se dogovarati s potencijalnim klubovima. Vidjet ćemo na ljeto. Imam puno prijatelja i u Zadru, a neki su i u Torcidi, veliki Hajdukovi navijači. Naravno da mi neki od njih govore da ne idem u Dinamo, da mi to ne bi bio dobar potez. Iako, znaju i oni da je samo Hajduk kriv za ovo što se dogodilo. Ja razmišljam drugačije, napravit ću ono što je najbolje za moju karijeru, za moj život, imam obitelj, moram misliti na sebe. Kažem, to ne znači da ću u Dinamo, ali neću niti odbaciti tu opciju. Štogod napravio imam podršku obitelji, to mi je najvažnije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo