ŽESTOKA BORBA ZA HRVATA: / 'Žele ga veliki talijanski i i drugi europski klubovi'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Izvršni direktor Sassuola Giovanni Carnevali priznao je u razgovori za Radio Crc da postoji interes velikih talijanskih i stranih klubova za hrvatskog braniča Šimu Vrsaljka.

18.5.2016.
19:09
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Kao što je poznato, Vrsaljka se povezivalo s Juventusom, Romom, Napolijem, ali i Barcelonom te Manchester Cityjem. Izvjesno je da će uskoro napustiti svoj Sassuolo u zamjenu za nekog od europskih velikana, što je potvrdio i Carnevali riječima da klub neće dugo moći zadržati hrvatskog internacionalca.

Svi ga žele

"Teško mi je govoriti i postotcima. Žele ga veliki talijanski i strani klubovi. Vidjet ćemo koja je najbolja opcija za klub i igrača. U ovom trenutku nemoguće mi je reći hoće li i koji igrači ostati. Prošle sezone Napoli je poslao ponudui za Vrsaljka, ali ove godine nismo pregovarali s njima i nemamo nikakv dogovor", rekao je dužnosnik Sassuoloa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je, inače, 2013. prešao iz Dinama u Genou, a samo godinu dana kasnije je pojačao Sassuolo koji je za njega platio 3,5 milijuna eura. Ove je sezone igrao je u odličnoj formi, a u 35 nastupa u Seriji A upisao je četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo