JEDINSTVEN / Veličanstveni Luka prva priča nogometne Europe: 'Pa taj 37-godišnji Modrić prolazio je kroz igrače Redsa kao da ih nema'

Image
Foto: Screenshot

Thierry Henry opjevao je lik i djelo velikog našeg Luke u emisiji nakon utakmice

22.2.2023.
7:33
Screenshot
VOYO logo

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić ne prestaje biti, uz Benzemu i Viniciusa, centralna figura sinoćnjeg epskog povratka Reala protiv Liverpoola na Anfieldu.

Image
DIMENZIJA VIŠE /

Luka kao da nije s ovog svijeta: 'To što je napravio s 37. je ludo. Čim sleti na aerodrom u Madrid treba mu ponuditi novi ugovor'

Image
DIMENZIJA VIŠE /

Luka kao da nije s ovog svijeta: 'To što je napravio s 37. je ludo. Čim sleti na aerodrom u Madrid treba mu ponuditi novi ugovor'

Podsjetimo, u prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka Real Madrid je na Anfieldu deklasirao Liverpool sa 5-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Redsi" i "Kraljevski klub" su na Anfieldu u reprizi lanjskog finala Lige prvaka odigrali fantastičnu utakmicu sa čak sedam golova i nizom prilika na obje strane. "Redsi" su poveli 2-0, no europski prvak je u nastavku susreta preokrenuo rezultat postigavši čak pet golova. Real je time postao prvi klub u povijesti koji je zabio pet golova Liverpoolu u nekoj europskoj utakmici na Anfieldu.

Bio je to susret koji su obilježili i fantastičan pogodak Darwina Nuneza, nevjerojatne pogreške vratara Thibauta Courtoisa Alissona, te asistencija hrvatskog kapetana Luke Modrića. Nekadašnji zvjezdani napadač Thierry Henry opjevao je lik i djelo velikog našeg Luke u emisiji nakon utakmice, javlja Daily Mail. Za njega je slavni Francuz rekao kako, kad vidite što s loptom radi, da vam je jasno da nešto nije u redu. Čovjek, naime, ima 37.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thierry Henry vjeruje da se Liverpool približava kraju jedne ere i da se Jürgen Klopp suočava s teškom obnovom bez nekih od svojih iskusnih zvijezda.

Redsi su ostali poniženi u utorak navečer nakon što su poveli s 2-0 i izgubili 5-2 od Real Madrida na Anfieldu u prvoj utakmici Lige prvaka. Nakon što su poveli golovima Darwina Nuneza i Mohameda Salaha, Redsi su kapitulirali nakon prodora Viniciusa Juniora i Karima Benzeme s obje strane i metka (šuta op.a) glavom Edera Militaoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad vidite tipa poput Luke Modrića da u svojim godinama onako vlada loptom, punom snagom prolazi kroz vezni red Liverpoola kao da ga nema i razigrava Viniciusa, a onda Vinicius dodaje Benzemi koji se poigrava s golmanom... jasno vam je da nešto nije u redu. Jasno vam je da ta ekipa ne daje sve od sebe", rekao je Henry pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liverpool trenutno jednostavno nije dovoljno dobar i mora raditi na tome da što prije pronađe novi recept koji će funkcionirati. Moraju podići glave i izgurati sezonu do kraja kako god najbolje znaju."

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo