VIDEO: / Ćorluki se ovakva 'nesreća' rijetko događa

Lošoj seriji moskovskog Lokomotiva, kojeg trenira nekadašnji hrvatski nogometni izbornik Slaven Bilić, nema kraja. Poražena je ta momčad i u ponedjeljak uz autogol Vedrana Ćorluke.

20.5.2013.
19:31
VOYO logo

U posljednjem ogledu 29. kola ruske Premierlige Anži Mahačkala je na svom stadionu pobijedio Lokomotiv 2:1, a da priča ovom prilikom bude još tužnija za hrvatsku koloniju, autogol je postigao hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka.

Utakmica je za Bilića i njegovu momčad dobro počela, a u 34. minuti je Aleksandar Samedov pogotkom donio i prednost gostima. No, dobra atmosfera na klupi gdje sjede Bilić, Asanović i ostali je trajala samo šest minuta. Tada je Ćorluka svladao hrvatskog golmana Darija Krešića na vratima Lokomotiva i rezultat je bio izjednačen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je na scenu stupio najbolji igrač Anžija, Kamerunac Samuel Eto'o, koji je u 74. minuti postavio konačnih 2:1 za svoju momčad.

http://rutube.ru/video/embed/6357887

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiv je tako i dalje nisko, na 10. mjestu ljestvice. Ima jedanaest pobjeda, ali sada i isto toliko poraza. Sedam puta je Bilićeva momčad remizirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo