VEČER LUDIH GOLOVA U EUROPSKOJ LIGI: / Legenda Chelseaja zabila škaricama, Bjelorus zabio neobjašnjiv autogol

Image
Foto: Screenshot

Branislav Ivanović devet je godina branio boje Chelsea sve dok u veljači ove godine nije prešao u ruski Zenit St. Peteresburg.

7.12.2017.
23:01
Screenshot
VOYO logo

Zenit u posljednjem kolu Europske lige gostuje kod Real Sociedada, a pošto su obje momčadi osigurale prolaz u daljnju fazu natjecanja, bilo je za očekivati nešto opuštenije izdanje igrača s obje strane.

Tako je u 64. minuti jedno takvo opuštanje iskoristio srpski branič Branislav Ivanović. Igrači Sociedada pokušali su namjestiti zaleđe, ali u tome nisu uspjeli, Bane je loptu primio prsima i škaricama zabio golčinu za vodstvo Zenita 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No to nije jedini gol vrijedan izdvajanja. Arsenal je na svom terenu ugostio Bate Borisov i već nakon poluvremena vodio 3-0. Da ništa bolje Bjelorusi neće proći u nastavku, potvrdio je njihov igrač zabivši autogol. I to kakav - Walcott je s desne strane ubacio prizemnu loptu pred gola Batea, a tamo ju je dočekao Polyakov i snažno zakucao - po sredini gola!? Uostalom, pogledajte sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crvena Zvezda u konačnici je pobijedila sa 6-0, a Zenit je zabio još jedan gol nakon Ivanovićevog te je završilo 3-1 za Ruse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo