VEĆ ZABORAVLJENI MIRALEM PJANIĆ NAJAVIO NEVJEROJATAN TRANSFER: / 'Mi smo kao braća. Jedva čekam vidjeti vas...'

Image

Pjanić bi, dakle, Barcelonu mogao napustiti nakon svega jedne sezone u kojima je, za sada, odigrao svega 1265 minuta

10.5.2021.
12:33
VOYO logo

Trebao je biti veliko pojačanje, za njega je Barcelona dala talentiranog Arthura Mela i odrekla se Ivana Rakitića, a na koncu stigao je lani u transferu vrijednom 60 milijuna eura, što dovoljno govori kakva su očekivanja bila od bosanskohercegovačkog nogometaša, Miralema Pjanića. Međutim, Pjanić je ispao teško razočaranje i Barcelona ga se pod hitno želi riješiti.

BiH nogometaš danas vrijedi znatno manje, oko 28 milijuna eura, a čini se baš i ne vlada neka pomama za njim, barem ne u Europi. No, Pjanić je dao naslutiti da bi karijeru mogao nastaviti na ponešto egzotičnijoj destinaciji, odnosno u Saudijskoj Arabiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamošnji mediji pišu kako je za njega zainteresiran Al-Nassr i kako su već ušli u pregovore s Barcelonom, a navijači su preplavili društvene mreže porukama za Pjanića u kojima zazivaju njegov dolazak.

Pjanić im je odgovorio i to veoma pozitivno, kao da se nada da će tamo na kraju i završiti. "Jedva čekam vidjeti ove prekrasne ljude. Mi smo braća", napisao je Pjanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjanić bi, dakle, Barcelonu mogao napustiti nakon svega jedne sezone u kojima je, za sada, odigrao svega 1265 minuta i pritom nema niti gola niti asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo