Već dugo netko ovako nije izvrijeđao Real Madrid!

Bit će to najveća utakmica svih vremena na stadionu Apoela.

27.3.2012.
10:28
VOYO logo

Ciparskoj momčadi nedostajat će napadač Manduca, koji je pogotkom donio Cipranima produžetak u igri protiv Lyona, ali je i isključen iz igre. Problema s izostancima ima i Real.

Xabi Alonso odrađuje suspenziju, dok su Diarra, Di Maria, Carvalho i Callejon ozlijeđeni. Te dvije momčadi sastaju se prvi put u povijesti. Real u posljednje 43 godine nije igrao protiv ciparskih momčadi, a u četiri utakmice iz prijašnjeg razdoblja ima sve četiri pobjede uz gol-razliku 26:1. Apoel nikada nije pobijedio niti jednu španjolsku momčad, u deset susreta ima pet neodlučenih rezultata i pet poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madriđani su najuvjerljivija momčad ovogodišnje Lige prvaka, imaju sedam pobjeda i jedan neodlučen rezultat te gol-razliku 24:4. U posljednjih 37 utakmica u svim natjecanjima imaju 32 pobjede, a valja naglasiti da njihov trener Jose Mourinho nikada nije izbačen u četvrtfinalu Lige prvaka. Međutim, i takav Real je nekima jednostavno - jadan. Legenda Barcelone Johan Cruyff propisno je izvrijeđao realovce...

"Madriđani su jadni gubitnici koji stalno traže opravdanja", napisao je Cruyff u svojoj kolumni El Periodico de Catalunya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobjeđuju u utakmicama i kad nisu zaslužili, a odigraju neriješeno kad su imali sve potrebno za pobjedu. To je jednostavno tako. Ovih dana, Realovci ili pobjeđuje ili s terena odlaze bijesni. Nema sredine. Dok igrače Pepa Guardiole ništa ne brine, igrači Josea Mourinha svugdje vide duhove", zaključio je Cruyff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo