VAŽNO JE ZVATI SE MARIO: / Slavni klub dovodi Mandžukića kao zamjenu za njegova imenjaka?

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iako mu ugovor s Juventusom vrijedi još tri godine, nije isključeno da će hrvatski napadač Mario Mandžukić već ovoga ljeta napustiti Torino.

4.7.2016.
12:05
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Ponuda za našeg reprezentativca ne manjka, a prema pisanju turskih medija, posljednja dolazi iz tamošnjeg prvaka Beşiktaşa. Istanbulski se klub sprema za nastup u Ligi prvaka i u potrazi je za pojačanjima, posebno u napadu u kojem je ostao bez njemačkog reprezentativca Marija Gomeza.

U igri i Balotelli

Njemu je istekla jednogodišnja posudba i vratio se u Fiorentinu, a na Beşiktaşu je da čim prije pronađe odgovarajuću zamjenu. A među kandidatima su dvojica Gomezovih imenjaka - naš Mandžukić i Mario Balotelli koji se nakon isteka posudbe u Milanu vratio u Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turski mediji pišu kako su u Beşiktaşu svjesni da Mandžukić neće biti jeftin, ali i da se spremaju za sastanak s čelnicima Juventusa kako bi pokušali pronaći zajednički jezik. Pitanje je, međutim, je li talijanski prvak uopće spreman prodati Mandžukića, posebno nakon što je ostao bez Alvara Morate kojeg je otkupio njegov matični klub Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je prošle sezone postigao 13 pogodaka u 36 nastupa za Juventus. Na Europskom prvenstvu u Francuskoj nije briljirao, u tri nastupa nije uspio zabiti nijedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo