'UTAKMICA VISOKOG RIZIKA' / Policija objavila važne informacije za navijače oko ogleda Osijeka i Hajduka

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Na Opus Areni od 17 sati u zaostalom susretu 3. kola HNL-a sastaju se Osijek i Hajduk

8.11.2023.
14:23
Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

Na Opus Areni od 17 sati u zaostalom susretu 3. kola HNL-a sastaju se Osijek i Hajduk. Policija je objavila priopćenje s uputama za gledatelje.

Image
RTL DOZNAJE /

Što je sve potrebno da biste postali nogometni sudac ili sutkinja i koliko zarađuju?

Image
RTL DOZNAJE /

Što je sve potrebno da biste postali nogometni sudac ili sutkinja i koliko zarađuju?

"Utakmica je proglašena utakmicom visokog rizika te će policija - uz koordinativnu ulogu Stožera za osiguranje utakmica visokog rizika Ravnateljstva policije, sukladno Protokolu o sigurnosti na utakmicama visokog rizika i sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima (NN 76/09, 92/14,70/19), Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima (NN 117/03, 71/06, 43/09, 34/11, 114/22) i Zakonu o javnom okupljanju (NN 128/99, 90/05, 139/05, 150/05, 82/11, 78/12, 114/22), poduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na očekivani veliki interes gledatelja te očekivani dolazak većeg broja gostujućih navijača, pozivamo sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama koje navodimo u nastavku priopćenja.

Obavijest za posjetitelje/gledatelje

Ulazi u stadion bit će otvoreni od 15 sati. Pozivaju se posjetitelji da do stadiona dođu ranije kako bi se izbjegle prometne gužve i čekanje na ulazima na tribine te da na vrijeme i bez žurbe zauzmu svoja mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obavijest za gostujuće navijače

Za gostujuće navijače predviđen je prihvat na izlazu s autoceste A5 (Osijek) zbog čega bi bilo poželjno da dođu najkasnije do 14 sati kako bi u organiziranoj koloni bili dopraćeni do parkirališnog prostora Streljane Pampas u Ulici Šandora Petefija.

Gostujućim navijačima se preporučuje da za okrjepu i točenje goriva koriste odmorišta prije punkta predviđenog za prihvat navijača, s obzirom na to da će policijski službenici osiguravati preprate gostujućih navijača od izlaza s autoceste do prostora Streljane Pampas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator utakmice u prostoru tribina omogućio je prodaju hrane i pića, zbog čega se gledatelje ponovno podsjeća da im, ako namjeravaju izaći izvan prostora stadiona tijekom utakmice, neće biti omogućen povratak na tribinu."

Spektakularne borbe s FNC-a iz Beograda pogledajte na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo