VATRENOM SE SPREMA VELIKI TRANSFER, BIELSA GA ŽELI DOVESTI U LEEDS? / Legendarni trener misli da mu je potreban baš takav igrač

Image
Foto: Profimedia

Leeds United, kojeg vodi Marcelo Bielsa, sljedeće će sezone igrati Premier ligu

6.8.2020.
17:29
Profimedia
VOYO logo

Dvadesetsedmogodišnji branič hrvatske nogometne reprezentacije i škotskog Rangersa Borna Barišić velika je želja legendarnog argentinskog trenera Marcela Bielse, koji će ga u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti u svoj Leeds United, javlja Football insider.

Leeds je prošle sezone osvojio Championship i sljedeće će sezone igrati u Premierligi pa Bielsa želi dodatno osnažiti svoju momčad. Jedna od pozicija koju Bielsa želi ojačati je ona lijevog braniča i Barišić mu se čini kao idealan igrač za njegovu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jeff Holmes / PA Images / Profimedia

Borna Barišić

Novi ugovor

Barišić je član Rangersa od 2018. godine, kada je stigao iz Osijeka, a u svojem razdoblju u Glasgowu postao je jedan od najvažnijih igrača škotskog velikana.

Image

Borna Barišić u utakmici Hrvatske s Meksikom

On je nedavno potpisao novi ugovor s Rangersima, koji traje sve do 2024. godine pa će to biti dodatan problem za Leeds oko iznosa odšteta za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Paul Currie/BPI / Shutterstock Editorial

Marcelo Bielsa

Football Insider ne navodi koliko su Englezi spremni ponuditi.

Barišić je ove sezone odigrao 39 utakmica za Rangerse, 14 puta asistirao i postigao dva pogotka. Za hrvatsku reprezentaciju nastupio je 12 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo