VATRENO NA GOODISONU: / Everton i Liverpool remizirali, Rodgers u iščekivanju svoje sudbine

Image
Foto: AFP

U 8. kolu Premier lige Everton i Liverpool odigrali su Merseyside derbi na Goodison Parku, a utakmica je završila bez pobjednika 1:1.

4.10.2015.
16:24
AFP
VOYO logo

Merseyside derbi se naziva i "prijateljski derbi", ali ono što smo danas vidjeli na Goodison parku bilo je sve samo ne prijateljska utakmica. Kad to kažemo, mislimo na to da su oba sastava dala sve od sebe kako bi došli do pobjede, a na travnjaku je bilo i vatrenih scena. Brendanu Rodgersu ova utakmica bila je biti ili ne biti. Treneru Liverpoola trese se stolica, a kakva će mu sudbina biti nakon ovog remija saznat ćemo u satima koji slijede.

Liverpool je poveo u 40. minuti. James Milner je izveo korner, a Danny Ings je sjajno u petercu skočio i pogodio desnu stranu za vodstvo Redsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo minutu poslije, Everton baca svoje navijače u trans. Romelu Lukaku je iz odbijanca zabio za 1:1. Bilo je to neobranjivo za Mignoleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta domaćin je bio bliži drugom golu, no rezultat se više nije mijenjao. Za Liverpool zbog ozljede nije nastupio Dejan Lovren.

Bio je to 225. 'Merseyside derbi pri čemu 71. koji je završio bez pobjednika. Liverpool je uspješniji sa 88 pobjeda, dok je Everton slavio 66. puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici Everton drži šesto mjesto sa 13 bodova, dok je Liverpool na desetoj poziciji s bodom manje. U vodstvu je Manchester City sa 18 bodova.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo