VATRENI ZARADIO NOVE POHVALE: / 'Modrić prkosi vremenu. Blista, on je jedina svjetla točka Real Madrida'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski kapetan briljira ove sezone

6.12.2020.
15:01
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 11. kola Primere Real Madrid je sretno slavio kod Seville s 1-0 autogolom domaćeg vratara Bona u 55. minuti. LukaModrić odigrao je cijeli susret te je izabran za igrača utakmice. Očekivano prepoznali su njegov dobar nastupa španjolski mediji te su ga posebno pohvalili.

"U posljednje vrijeme dosta se negativno piše o Real Madridu, a jedina nesumnjivo svijetla točka su sjajna izdanja luke Modrića", navodi As dan nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Image: Profimedia

"Hrvat blista, a posebno je blistao u subotu na Sanchez Pizjuanu gdje je Madrid stigao do važne pobjede protiv Seville. Iako ima 35 godina Modrić prkosi vremenu svojom briljantnošću. Imao je 92,1% uspješnih dodavanja. Osvajač Zlatne lopte igra odličnoj unatoč zgusnutom rasporedu. Započeo je šest utakmica u nizu i doigrao 519 od 540 minuta, ne računajući i 193 od 270 minuta za reprezentaciju", napominju i dodaju kako je krajem studenog jasno poručio da želi ostati u Madridu.

"Ugovor mu istječe 30. lipnja i tehnički može s bilo kim u siječnju potpisati ugovor. Dok čeka, Modrić je rekao da je fokusiran na on što može kontrolirati. Hrvati pazi na prehranu, prvi dolazi na trening i posljednji odlazi", završava se tekst..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo