VATRENI U SUKOBU S KLUBOM? / Odbio mogućnost igranja u Ligi prvaka jer želi u redove posrnulog velikana

Image
Foto: AFP, NICOLAS TUCAT

Posrnuli talijanski velikan Milan ozbiljno je zagrizao za hrvatskog nogometnog reprezentativca Milana Badelja, ali Fiorentina ga nema namjere tek tako pustiti.

1.8.2016.
9:44
AFP, NICOLAS TUCAT
VOYO logo

Portal Calciomercato navodi da je sportski direktor Fiorentine Carlos Freitas jasno dao do znanja da će napraviti sve da zadrži Badelja u klubu, ali naš nogometaš ne želi produljiti ugovor s klubom i odlučan je u namjeri da napusti Toskanu. Štoviše, La Repubblica piše da je Badeljev odnos s klubom napetiji nego ikad jer hrvatski reprezentativac silno želi u Milan.

Čeka se razgovor

Iako se pisalo da Fiorentina ne želi organizirati ni sastanak s Badeljom i njegovim predstavnicima, Calciomercato tvrdi da će glavni direktor Pantaleo Corvino idućih dana razgovarati s igračem. Isti izvor otkriva i da je Badelj odbio ponudu njemačkog prvoligaša Borussije Mönchengladbach koja će igrati u Ligi prvaka jer želi isključivo na San Siro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je označio Badelja kao jednu od glavnih meta u obnovi veznog reda, ali Rossoneri trenutno ne mogu finalizirati nijedan transfer, sve dok kineski konzorcij ne dovrši preuzimanje kluba. Zanimanje za bivšeg nogometaša Dinama i HSV-a posljednjih je tjedana pokazivao i engleski Tottenham, ali konkretnu ponudu nije poslao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo