VATRENI SE OPROSTIO OD HAJDUKA NAKON JEDNOG OD NAJČUDNIJIH TRANSFERA: / 'Ovaj Hajduk nije isti kao onaj prije nekoliko godina'

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Hajduk već naveliko slaže momčad za nastavak sezone pa i za sljedeću sezonu kada planiraju napasti prvo mjesto, ali sada ostaju bez ključnog igrača i nekako će se morati snaći bez njega

23.1.2020.
10:07
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Filip Bradarić rano jutros napustio je pripremnu bazu Bijelih u turskom Beleku odakle je poletio za španjolski Vigo gdje bi u popodnevnim satima trebao potpisati za Celtu.

Bradarić je sinoć odradio posljednji trening s Bijelima te se na večeri oprostio od suigrača i stručnog stožera. Po svom odlasku poslao je emotivnu poruku svom klubu kojeg napušta več drugi put u samo nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čast mi je bila biti dio ove ekipe zadnjih pet mjeseci. Imali smo svoje uspone i padove, ali znam da možete još bolje i uvjeren sam da ćete ostvariti svoje ciljeve. Znam jer smo zajedno prošli pripreme, vidio sam kako radite i kakvu želju imate za pobjedama. Uvjeren sam da će model ifgre kojem teži trener Tudor i njegovi suradinici donijeti Hajduku dosta dobrih stvari. Drago mi je što sam nakon povratka uspio i vidjeti koliko je klub narastao organizacijski. Vidi se velika razlika između ovog Hajduka i onog iz kojeg sam otišao prije nekoliko godina. Želim svima puno sreće i uspjeha u budućnosti", napisao je poruku oproštaja Bradarić.

Image
ŠTO SE DOGAĐA S VRSALJKOM? /

Jedan od najvažnijih Vatrenih trebao se već vratiti, ali... 'Ne, ipak neće igrati'

Image
ŠTO SE DOGAĐA S VRSALJKOM? /

Jedan od najvažnijih Vatrenih trebao se već vratiti, ali... 'Ne, ipak neće igrati'

Hajduk u ovom transferu ima vezane ruke jer sve je na Cagliariju i Bradariću, ali ipak će dobiti pola milijuna eura i to je prvi put u povijesti da će Hajduk zaraditi na igraču koji je kod njih na posudbi. Logičan je potez Bradarića što želi preseliti u neki klub “lige pet” jer i dalje ima cilj izboriti se za nastup u reprezentaciji i mora ostati na radaru Zlatka Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk već naveliko slaže momčad za nastavak sezone pa i za sljedeću sezonu kada planiraju napasti prvo mjesto, ali sada ostaju bez ključnog igrača i nekako će se morati snaći bez njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo