VATRENI O DETALJU S DOČEKA KOJI ĆE ZAUVIJEK PAMTITI: / 'Nisam mogao vjerovati kad sam to vidio'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U gužvi kraj fontana ugledao je nešto što će zauvijek pamtiti.

2.1.2019.
9:45
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prošlo je malo manje od pola godine otkako su Vatreni predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem stigli do najvećeg uspjeha u povijesti hrvatskog nogometa. Jedan od igrača koji se u Rusiji okitio srebrom bio je i Josip Pivarić. U razgovoru za 24 sata otkrio je trenutak koji je ostavio najveći dojam na njega.

Ključne utakmice

"Znali smo koliko vrijedimo, ali dvije su utakmice za nas bile ključne. One s Argentinom i Danskom. U prvoj smo pred očima cijelog svijeta razbili jednu Argentinu s nevjerojatnim Messijem. Kao da su tek poslije toga svi počeli ozbiljnije računati na nas. Danska? Ma, o tome ne moram ni pričati. Tu je bio takav pritisak, teško je to i opisati. A mi u onako ludoj utakmici prođemo na penale, e tu je bilo jasno da smo spremni za velike stvari", poručio je Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

16.07.2018., Zagreb - Docek Vatrenih na sredisnjem gradskom trgu. Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Spektakularan doček

Nakon osvajanja drugog mjesta uslijedio je spektakularan doček u Zagrebu.

"Jedna scena će mi posebno ostati u glavi do kraja života. Tamo negdje oko fontana uočio sam jednog čovjeka - s bebom. Nosio ju je u onoj nosiljci ili kako se to već zove, a beba je mogla imati najviše dva mjeseca. Nisam mogao vjerovati, čovjek se s njom u cijeloj onoj gužvi gurao u prvi red, samo kako bi nam mahnuo ili nas pozdravio. Pomislio sam si 'pa di ćeš čovječe u tu gužvu s bebom', i možda tek tada i shvatio koliko naš uspjeh svima znači. Ma, to je neopisivo, tu vas onda puknu i emocije, mora vas sve to malo pogoditi", rekao je branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je otkrio kako medalju sa Svjetskog prvenstva čuva kod kuće na posebnom mjestu i da se nasmije svaki put kad je vidi jer ga podsjeća na lijepe ruske dane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo