VATRENI POSLJEDNJIH DANA ZABAVLJAJU NOVINARE; / vrištimo na neke njihove izjave

Image
Foto: PIXSELL

U taboru Vatrenih vlada sjajna atmosfera

5.7.2018.
18:50
PIXSELL
VOYO logo

Dva dana prije utakmice generacije, četvrtfinala SP-a protiv Rusije u Sočiju, pred novinare su izašli Šime Vrsaljko i Dejan Lovren i pokazali kako u taboru Vatrenih vlada sjajna atmosfera. Jedan novinar upitao je Vrsaljka što misli o tome što su ruske banke pomogle Agrokoru. Na ovo neobično pitanje desni bek reprezentacije se zbunio, pa je rekao:

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

ZAŠTO SE LJUTIŠ, DEJO? Lovrena jedno novinarsko pitanje izbacilo iz takta

Image

ZAŠTO SE LJUTIŠ, DEJO? Lovrena jedno novinarsko pitanje izbacilo iz takta

''Ne znam iskreno što bi odgovorio. Koncentrirani smo samo na utakmicu i na našu igru", kazao je Šime Vrsaljko, onako pomalo zbunjeno, prenosi Goal.com, a Lovren, naš slavljenik koji od danas ima 29 godina i koji se bio malo i naljutio na jedno novinarsko pitanje, imao je spreman odgovor:

''Agrokor je u padu, a mi smo u usponu'', ispalio je Lovren i nasmijao sve prisutne. U reprezentaciji vlada fantastična atmosfera nakon rušenja Danske i plasmana u četvrtfinale. Kao da su sad opušteniji, kao da su odbacili ogroman teret sa svojih leđa... To se najbolje vidi na presicama gdje igrači nasmijavaju i zabavljaju novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Subašić je također prije dva dana nasmijao novinare. Kad su ga novinari pitali što misli kako će Rusi igrati, on je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A bogati, što to mene pitaš, pa nisam im ja trener''.

SUBA SE RASPLAKAO NA BOLNO PITANJE: Nije mogao završiti presicu; ‘je*iga, emocije su je*ena stvar’

A na pitanje koliko je promjena izbornika utjecala na igru Hrvatske, Rebić je jučer krenuo odgovarati, ali onda je prasnuo u smijeh i nasmijao predstavnike medija:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa, mogu reći… zapravo nisam bio kod prošlog izbornika, ajde ti pričaj”, prebacio je Rebić lopticu na Ivana i nasmijao sve do suza.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo