VATRENI OSTAJE U ITALIJI: / 'Ne želim ići, ne vidim se u drugom klubu'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Derbijem između Rome i Fiorentine u petak će započeti 28. kolo talijanskog prvenstva. Riječ je o srazu trećeplasirane i četvrtoplasirane momčadi, koje u ovom trenutku imaju po 53. boda.

3.3.2016.
10:12
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Utakmica će posebno biti zanimljiva zbog hrvatskih reperzentativaca u redovima Fiorentine, MilanaBadelja i NikoleKalinića.

"Bit će teško igrati u Rimu. Volim igrati na Olimpicu. Prošle godine slavili smo 2:0 u Kupu i 3:0 u Europskoj ligi, ali ovaj put će biti teže", rekao je Badelj za Gazzetu dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Kaliniću

"Kalinić? Poznajem ga od 14. godine. Bio je fenomenalan u Hajduku, ali mu nije išlo u Engleskoj. Patio je tamo i osjećao se usamljenim. Sada se opet napokon vratio na pozornicu koju zaslužuje. Kalinić je ubojit i moderan napadač i u Fiorentini je pronašao savšeni dom", rekao je Baljde te je nastavio.

"Nikola u svakoj utakmici ima dvije ili tri prilike za pogodak. To se ne događa svim napadačima u Italiji", dodao je veznjak pa je progovorio o svojoj budućnosti u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svađa menadžera i kluba

"Imam ugovor do 2018. i obožavam sve vezano uz klub. Trenera, suigrače, stručni stožer i navijače. Ne vidim se u drugom klubu u budućnosti", kazao je Badelj osvrčući se na nedavne izjave njegova menadžera Dejana Joksimovića da će napustiti klub jer ga nisu ispoštovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVAT ODLAZI IZ FIORENTINE? /

'Pokazali su nepoštovanje prema njemu'

Image
HRVAT ODLAZI IZ FIORENTINE? /

'Pokazali su nepoštovanje prema njemu'

"Sada kada sam to rekao nadam se da će doći do dogovora između moga menadžera i kluba. No, to je problem koji doživljavam kao promatrač, sa strane", poručio je Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ciljevi

Što se tiče ovosezonskih ciljeva njegova kluba rekao je da je Liga prvaka dostižna i da to nije san.

"Možemo dostići taj cilje što bi bilo odlično s obzirom na snagu naših suparnika. Roma, Napoli i Inter ekonomski su snažni ali na trenenu nisu puno ispred nas. Treće mjesto je konkretan cilj, a ne san", smatra Badelj. Napomenuo je da je Fiorentina romantična momčad i kći grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igramo ne samo za pobjede nego i kako bi zabavili navijače. Ukratko, drugačiji smo i posebni. Mi smo malo umjetničko djelo usred svih spomenika koje cijeli svijet obožava", završio je hrvatski reprezentativac.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo