otišao korak dalje / Na torzo tetovirao - Šimu Vrsaljka! 'Komentari su svakakvi, ali ovaj SP meni je puno značio'

Euforija oko Svjetskog prvenstva i srebrnih vatrenih obuzela je cijelu Hrvatsku. Jedan zaprešićanin ipak je otišao stepenicu iznad svih

7.8.2018.
19:31
VOYO logo

Iako je euforija oko SP-a u Rusiji obuzela cijelu Hrvatsku, jedan navijač iz Zaprešića otišao je korak dalje od svih. Njegovo tijelo odnedavno krasi lik Šime Vrsaljka.  

"Onaj prizor na kojem Šime leži na zastavi, kako je fotograf uhvatio trenutak, to me očaralo, bas taj trenutak kad pogledam tu fotku znam kako sreća treba izgledati", kaže Pero Petrušić iz Zaprešića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj trenutak sreće Pero je odlučio zauvijek zadržati. Emotivan trenutak slavlja Šime Vrsaljka nakon polufinala Svjetskog prvenstva sada - krasi njegov torzo.

"Komentari su svakakvi, ima ljudi kojima je super, al ima i onih kojima nije. Ma ti isti imaju istetovirane neke vikinge jer im to kao mnogo znači, pa ja imam tetovažu Vrsaljka jer mi je jednostavno cijelo to prvenstvo puno značilo", reći će Pero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njega najljepša slika novije hrvatske povijesti. I nije bilo lako: dva dana tetoviranja, po pet, šest sati svaki dan. Toliko je trebalo da jedinstvena tetovaža dobije svoju punu formu.

"Inače mi je prag tolerancije na bol malo niži tako da, žena mi je rekla kao da sam rađao.. bolilo je ali je i vrijedilo", zaključit će Pero. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, tetovaža je postala viralni hit, a Peri nude gotovo sve - od intervjua za brojne svjetske medijske kuće - do ljetovanja na Braču i Hvaru!  Da, toliko se ljudima svidio njegov potez - da mu se tako žele zahvaliti. A tko zna, možda Šime Vrsaljko neće biti jedini sportaš koji se smije na Perinom tijelu....

"Ako se ponovi ovakav filing, sve je moguće, da li će se ponovit, ne znam. Uvijek u šali kažem - kad za 20 godina moj sin donese zlato, ide na lijevo rebro!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo