Vatreni na žestokom udaru: 'Oni su apsolutno smeće'

Nogometaši Liverpoola na velikom su udaru kritika svojih navijača.

4.11.2014.
18:15
VOYO logo

Navijači treneru Rodgersu najviše zamjeraju trošenje velike količine novaca na krive igrače. Prvenstveno, kibice Liverpoola su se razočarali u hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, koji je ovo ljeto došao na Anfield za 25 milijuna eura, što je najskuplji transfer za igrača obrane u 130-godišnjoj povijesti slavnog kluba. Po njima, Lovren nije opravdao, niti očekivanja, niti novac za koji je prešao iz Southamptona u Liverpool. Tako je Lovren dobio i nadimak crna rupa, a u znak prostesta navijači su na Twitter profilu @rodgersoutclub smislili orginalnu ideju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Liverpool ove subote na svom Anfieldu igra derbi protiv Chelsea, a navijači su došli na ideju da iznad legendarnog stadiona, za vrijeme spomenutog susreta, preleti avion sa porukom "Brendan Rodgers je nogometni genije. Zauvijek je zaljubljen u igrače Southamptona i Swansea. 215 milijuna funti je potrošio na apsolutno smeće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti da se Liverpool prošle sezone, kada je u svojim redovima imao Luisa Suareza, do posljednjeg kola bio u utrci za naslov prvaka sa Manchester Cityjem. Ove sezone, momčad Brendana Rodgersa je u deset utakmica doživjela četiri poraza, i trenutno se nalazi na sedmom mjestu Premiershipa sa 14 bodova. Uz to, niti u Ligi prvaka im ne cvijetaju ruže. U tri odigrane utakmice Lovren i društvo se nalaze na trećem mjestu skupine B sa tri osvojena boda u tri dvoboja.

//www.youtube.com/embed/PKo-qHsNpQQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo