VATRENI NA KORAK OD NOVOG VELIKOG TRANSFERA: / Destinacija je malo neočekivana, ali dat će mu ogromnu plaću

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Potražuje ga moskovski Lokomotiv, klub u kojem kapetansku traku nosi Vedran Ćorluka

26.5.2020.
8:49
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i član generacije koja je uzela srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Milan Badelj, mogao bi ovoga ljeta napustiti Italiju nakon šest godina igranja u Serie A.

Badelja, naime, potražuje moskovski Lokomotiv, klub u kojem kapetansku traku nosi Vedran Ćorluka, a čini se kako je transfer već gotovo pri kraju. Badelj ovoga ljeta sigurno obavlja novi transfer. Fiorentina nema namjeru otkupiti njegov ugovor od Lazija, a Simoneu Inzaghiju nije u planovima. Međutim, prema napisima ruskih medija postoji samo jedan problem - odšteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Marco Canoniero / Alamy

Milan Badelj

Oveća plaća

Lazio planira na Badelju zaraditi oko četiri i pol milijuna eura, ali Lokomotiv ne može dati više od tri, najviše tri i pol milijuna eura. Isto tako, ruski mediji tvrde kako će Badelj tražiti plaću od 1.2 milijuna eura godišnje, a to mu, navodno, Lokomotiv može osigurati.

Bilo kako bilo, destinacija je možda malo neočekivana kada je Badelj u pitanju jer čovjek se već etablirao u Italiji, ali na Ćorlukinom primjeru možemo vidjeti da je prelazak u redove moskovskog diva bio pun pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo