VATRENE ČEKA NEVIĐENI PAKAO: / Objavljen prijedlog rasporeda La Lige do kraja sezone, a ritam je ubojit

Image
Foto: Profimedia

Razlog ovako gustog rasporeda jest i činjenica da će se Liga prvaka i Europa liga održati nakon završetka prvenstva

28.5.2020.
10:58
Profimedia
VOYO logo

Prema svemu sudeći, španjolsko prvenstvo trebalo bi se nastaviti 11. lipnja, odnosno momčadi bi se trebale vratiti zajedničkim treninzima već sljedećeg ponedjeljka. No, La Liga se planira završiti ovoga ljeta, u što kraćem roku, a to znači da će raspored utakmica biti - ubojit!

Prema napisima ugledne Španjolske Marce, utakmice bi se trebale igrat baš svaki dan. Razlog ovako gustog rasporeda jest i činjenica da će se Liga prvaka i Europa liga, gdje se još natječu Barcelona, Real, Atletico, Sevilla i Getafe, održati nakon završetka prvenstva, odnosno u kolovozu, a do tada sve mora biti gotovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Modrić (desno) i Rakitić tijekom El Clasica

Prvenstvo će se igrati tijekom cijelog tjedna, ali poštovat će se razmak od najmanje 72 sata između dvije utakmice iste momčadi, a posljednja dva kola, kako je planirano, igrat će se 15. i 19. srpnja u 21:30.

Preostalo je još 11 kola španjolskog prvenstva, a poredak na tablici je vrlo neizvjestan. Barcelona je prva, ali ima samo dva boda prednosti pred Realom. Vodi se i velika bitka za mjesto koje vodi u Ligu prvaka jer od trećeg do sedmog mjesta ljestivce samo je pet bodova razlike. Ništa manje dramatično nije niti na dnu ljestvice gdje svi klubovi još mogu osigurati ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo