Varaždin protiv anonimusa, Split sa Slovencima

Ždrijeb Europske lige odlučio je Varaždinu i Splitu suprotstaviti predstavnike iz Andore, odnosno Slovenije. U 1. pretkolu finalisti hrvatskog nogometnog kupa igrat će protiv Lusitansa, dok se u 2

21.6.2011.
19:50
VOYO logo

Momčad Varaždina apsolutni je je favorit protiv andorskog Lusitansa, momčadi koja je na kraju prošle sezone završila na trećem mjestu u nacionalnom prvenstvu.

Mogli su izabranici Samira Toplaka dobiti kudikamo težeg suparnika, poput slovenske Olimpije, tako da u potpunosti mogu biti zadovoljni ždrijebom, jer se protiv andorskih amatera s pravom mogu nadati prolazu u daljnji tijek natjecanja. Prva je utakmica na rasporedu u 30. lipnja u Varaždinu, dok se uzvrat igra 7. srpnja u Andori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Splita preskaču prvu rundu natjecanja, nakon čega će 14. srpnja, u sklopu drugog pretkola krenuti put Domžala odigrati prvi dvoboj protiv istoimenog slovenskog doprvaka. Uzvrat je na rasporedu sedam dana poslije.

"Uvijek su nezgodni protivnici s područja bivše Jugoslavije, tako će biti i nama s Domžalama. Slovenci, kad igraju s našim klubovima, uvijek nastoje pokazati da nisu samo talentirani za skijanje nego i za nogomet. Onako kako sad gledam na te utakmice čini mi se da su šanse za prolaz podjednake, Domžale su druga momčad Slovenije, riječ je o iskusnoj ekipi. Ali pogledat ćemo njihove prijateljske utakmice, vidjeti s kakvom momčadi ulaze u novu sezonu pa ćemo onda više znati. Naše ambicije se znaju, želimo proći dalje", iznio je svoje dojmove trener Splita, Ivan Katalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106200767006 arti-201106200838006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo