IZNENAĐENJE SA SJEVERA / Senzacija u HNL-u, u dojučerašnjeg drugoligaša dolazi bivši igrač PSG-a: 'Dobrodošao u naš grad'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Još jedan te nacionalnosti

20.7.2022.
15:56
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Bivši stoper luksemburškog Progres Niederkorna postao je član Varaždina. Lamine Ba će preseliti u barokni grad s namjerom da učvrsti Varaždinovu obranu koja će im trebati ako žele ostati u ligi. U karijeri je nastupao za druge momčadi PSG - a i Guingampa, te Virtus Entellu i ciparsku Doxu.

Očigledno je utakmica protiv Slaven Belupa pokazala da se prošlogodišnji osvajač druge lige ne može osloniti samo na odličnog Olivera Zeleniku. Derbi sjevera je završio gostujućim slavljem Farmaceuta sa 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

¨¸Dvadesetčetverogodišnji reprezentativac Mauritanije, Lamine Ba, novi je stoper u redovima Varaždina. Dolazi nam iz redova Progres Niederkorna, a u mlađim kategorijama bio je član PSG-a. Lamine, dobrodošao u naš grad¨ stoji u objavi za klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mauritanija je zemlja daleka

Mauritanca smo imali i prošle godine u elitnom razredu hrvatskog nogometa. Sada već i bivši nogometaš Istre Abdallai Mahmoud se neslavno oprostio od hrvatskih travnjaka crvenim kartonom na Poljudu. Vjerujemo da će se Lamine Ba bolje snaći.

Zanimljiva je činjenica da je ovaj stoper jednom zaigrao za Mauritaniju i ostvario pogodak. Varaždinci će trebati njegovu pomoć već za vikend protiv Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo