VALVERDOVA ODLUKA UNIJELA POMUTNJU: / 'Rakitićev izostanak je šokantan, pa pogledajte njegovu statistiku otkako je došao'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Malo kome je jasno zašto je to napravio

23.9.2019.
19:31
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Trener Barcelone Ernesto Valverde (55) izostavio je hrvatskog reprezentativca IvanaRakitića s popisa kandidata za utakmicu protiv Villarreala koja je na rasporedu u srijedu.

Rakitić je u subotu prvi put ove sezone istrčao u udarnoj postavi na gostovanju kod Granade. Barca je izgubila sa 0-2, a Rakitić se utopio u nemoć svoje momčadi te je zamijenjen u 62. minuti kada je ušao vezni Arturo Vidal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno igrača

“Stvar je u tome što imam puno igrača na sredini terena. Velika je konkurencija. Vidjet ćemo što će biti u subotu“, pojasnio je Valverde.

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Ivan Rakitić i Valverde

Na njegov izostanak osvrnuo se katalonski Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nepozivanje Ivana Rakitića je šokantno ako se pogleda koliko je igrao u proteklih pet sezona otkako je stigao u Barcelonu. Od 306 utakmica nastupio je u njih 287 što je 95.6%", piše Mundo.

Dodaju kako u preostalih 19 susreta šest nije igrao igrao iz tehničkih razloga (rotacije i odmor uoči finala). Također šest puta je propustio otvaranje Kupa, zbog ozljeda je propustio tri utakmice, jednu zbog bolesti i tri zbog kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo