VALVERDE U NEOBIČNOJ SITUACIJI / 'Ne znam što ću napraviti ako se sretnemo, možda ćemo popiti kavu'

Image
Foto: Profimedia

Od 20 sati na rasporedu je prvi El Clasico sezone

18.12.2019.
9:19
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelona i Real Madrida u odličnoj formi dočekuju njihov prvi sraz ove sezone. Dan prije El Clasica ZinedineZidane i Ernesto Valverde stali su pred novinare. Jedno od pitanja koje su uputili Barcinom treneru bilo je i ono kako će reagirati ako naleti na Zidanea u hotelu gdje će obje momčadi biti smještene prije utakmice.

Naime, u Barceloni je izvanredna situacija zbog velikih prosvjeda za neovisnost Katalonije. Zbog toga su u gradu povećane mjere sigurnosti, pa su momčadi prisiljene boraviti u istom hotelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što ću napraviti ako se sretnemo u hotelu. Ne znam hoćemo li popiti kavu, ali sumnjam da će se to dogoditi", poručio je Valverde.

Image
Foto: AFP, Isabella BONOTTO

Zinedine Zidane

Neki su se osvrnuli na činjenicu da Barca ulazi u susret s danom više odmora. Oni su utakmicu sa Sociedadom odigrali u subotu, dok je Real s Valencijom igrati u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I prije par mjeseci se o tome isto govorilo. Po meni, za momčadi na ovoj razini to ne bi trebalo biti bitno. Sjetite se da smo lani igrali na Bernabeu u srijedu, a onda opet u subotu", kazao je Valverde.

Barcelona i Real trenutačno imaju po 35 bodova, ali Katalonci imaju bolu gol razliku te drže vrh tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo