Pogledajte na kakvom ce to stadionu Hrvatska otvoriti SP!

Glavni tajnik FIFA-e Jerome Valcke odradio je novu rundu inspekcije radova na stadionima za Svjetsko prvenstvo. Bitka s vremenom se nastavlja, radovi su posvuda u zavrsnoj fazi, ali ima jos puno posla

10.5.2014.
9:13
VOYO logo

"Ne mogu reci da stadioni i cijeli projekt nisu spremni, medutim jos uvijek radovi nisu gotovi. Ocekuju nas brojni visoki gosti, veliki broj navijaca i zato sve mora biti savrseno", istaknuo je Valcke.

Samo na otvaranju SP-a ocekuje se oko 14 tisuca gostiju ukljucujuci i visoke drzavne celnike, a na tribinama se ocekuje oko 65 tisuca navijaca. Glavni tajnik FIFA-e tvrdi kako bi danas brojne stvari ipak napravili drugacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogo toga bi napravili drugacije. Sada je tesko, ali smo mozda ranije trebali u cijelu pricu ukljuciti i vladajuce ljude Brazila. Vjerujem da bi u tom slucaju radovi bili puno ranije zavrseni".

//www.youtube.com/embed/m9tG6qc1FAE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valcke ne osjeca krivicu zbog gotovo svakodnevnih protesta brojnih nezadovoljnih u Brazilu, posebno zbog cinjenice da ce porezni obveznici morati platiti puno vise za izgradnju infrastrukture nego sto je to bilo predvideno.

"Definitivno ne osjecam nikakvu krivicu da je novac koji je bio namijenjen obrazovanju ili zdravstvu otisao u organizaciju SP-a. Kada se Brazil prijavio za organizaciju SP-a, imao je osiguran kompletan budzet".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Q9c8JCDsW7E

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo