Ligue 1 / Vaha s Nantesom srušio oslabljeni PSG i pobjegao iz zone ispadanja

Image
Foto: AP

Nantes se od ispadanja iz lige izvlači protiv najjače momčadi u ligi. Doduše, samo nominalno

17.4.2019.
21:00
AP
VOYO logo

Trebalo bi dobro "zaroniti" u arhivske spise da bismo pronašli kad je posljednji put moćni PSG u francuskom prvenstvu upisao dva poraza u nizu. večeras je Vahid Halilhodžić sa svojim Nantesom zadao Parižanima još jedan poraz nakon debakla u Lilleu.

Nije to tragedija za sastav Thomasa Tuchela koji je ionako zbog raznih problema izveo drugu momčad na teren. i nije to krenulo tako loše za PSG. Dani Alves eurogolom kakv se viđa samo na "špicama" sportskih emisija doveo je goste u vodstvo u 19. minuti, no to je bilo praktički sve što smo vidjeli od PSG-a u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoper Diego Carlos stvorio im je u prekidima velike probleme. a svoju dominaciju nad neuigranom obranom Parižana započeo je golom za poravnanje rezultata u 22. minuti.

Krajem prvog poluvremena Majeed je donio potpuni preokret momčadi Vahida Halilhodžića, da bi početkom drugog Diego Carlos ponovo nakon kornera zabio za nedostižnih 3:1. Kasnije je Guclu samo smanjio na 3:2, što je ostalo pisati na semaforu do posljednjeg sučevog zvižduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško da su se tome nadali, ali Nantes se od ispadanja iz lige izvlači protiv najjače momčadi u ligi. Doduše, samo nominalno, jer Tuchel u posljednje vrijeme ima velikih problema s ozljedama, a nije mu u punjenju rotacije pomoglo ni nedolično ponašanje jednog od najskupljih igrača svijeta Kyliana Mbappea koji je jednostavno poslan na hlađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo