OBRAČUNAO SE S NAJVEĆOM ZVIJEZDOM / Vaha izbacio Kovačićeva suigrača iz reprezentacije: 'Ovo sam doživio prvi put u karijeri. Znate li što je napravio?

Image
Foto: AFP, KAZUHIRO NOGI

Ziyech nije našao mjesto među 24 igrača za kvalifikacijske utakmice protiv Sudana i Gvineje

2.9.2021.
12:25
AFP, KAZUHIRO NOGI
VOYO logo

Legendarni bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić odlučio je iz reprezentacije izbaciti najveću zvijezdu, igrača Chelseaja Hakima Ziyecha. Pitanje je hoće li ga voditi na SP u Katar ako Maroko izbori plasman.

"Po prvi sam u trenerskoj karijeri vidio da jedan reprezentativac odbija igrati i da se pretvara da je ozlijeđen. Liječnici su bili jasni i rekli da može igrati prijateljsku utakmicu s Ganom, ali je on odbio. Potom se odio i zagrijavati i uđe u igru jer je bio zamjena. Ja takvo ponašanje ne prihvaćam. Ili si 100 posto tu ili nisi nikako", kazao je čuveni Vaha i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"Na posljednja dva okupljanja nije bio disciplinaran. Ne izgleda mi kao igrač koji želi mjesto u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo. To neću tolerirati. Kasnio je na okupljanje i odbio je trenirati. Nakon toga nije bilo smisla raspravljati i odgovor zašto ga nema je jasan. Za mene je nacionalni tim svetinja i nitko se ne smije igrati s tim. Ovo nije ponašanje jednog lidera tima", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo