KRAJ: / Ibrahimović 'razvalio' Dinamo!

Dinamo je i nakon četiri kola u Ligi prvaka ostao na nula bodova i bez postignutog pogotka.

6.11.2012.
12:00
VOYO logo

Pariz. Stadion: Park prinčeva. Sudac: Pawel Gil (Poljska)

PSG (4-3-3): Sirigu - Jalett, Alex, Silva, Maxwell - Sissoko, Matuidi, Rabiot - Menez, Ibrahimović, Lavezzi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo(5-4-1): Kelava - Vrsaljko, Vida, Šimunić, Puljić, Pivarić - Kovačić, Ademi, Brozović, Sammir - Rukavina

Strijelci: Alex (17'), Matuidi (61'), Menez (65'), Hoarau (80')

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj utakmice!

90' - Šansa za Ibrahimovića! Nakon što je četiri puta asistirao za pogodak, Ibra se zamalo upisao i u listu strijelaca. Odlična dugu loptu Šveđanin je u trku poslao malo pored Dinamovih vratiju. Kelava je već bio svladan,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

85' - Halilović je uz salve zvižduka domaćih navijača zamijenio Kovačića.

80' - GOL za PSG! Odlično je Matuidi proigrao Ibrahimović, ovaj je ušao u sredinu, poskliznuo se ispred Kelave, ali je loptu u padu uspio gurnuti za Hoaraua koji ju je sa samo nekoliko metara zakucao u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

76' - Hoarau je zamineio Meneza.

73' - Rukavina je izašao iz igre, ušao je Calello.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

71' - Nova velika prilika za PSG!Ibrahimović je ponovno proigrao Meneza, ovaj ostao sam ispred Kelave, ali ga je vratar Modrih ipak pročitao.

68' - U igru je umjesto Lavezzija ušao Pastore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

65' - GOL za PSG! Još je jednom Ibrahimović sisitirao za pogodak! Odličnu je loptu dobio Menez, prevario Puljića i zabio pored nemoćnog Kelave.

62' - Čop je zamijenio Šimunića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

61' - GOL za PSG! Fantastičnu je loptu kroz cijelu obranu Dinama poslao Ibrahimović, nakon čega je sam na nekoliko metara od Kelave ostao Matuidi koji je provukao loptu ispod Dinamovog vratara.

57' - Odlična prilika za Dinamo! Sjajan ubačaj Vrsaljka sletio je na 7-8 metara od gola Sirigua, najviši u skoku bio je Rukavina koji je glavom loptu poslao preko vrata. Morao je Ante ovo zabiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

55' - Velika prilika za Ibrahimovića. Prošao je Menez po boku, ubacio u sredinu, Vida je odbio krajnjim naporom, a onda je lopta došla do Zlatana Ibrahimovića koji s ruba šesnaesterca tuče iz poluvoleja. Prošlo je to tek nekoliko centimetara pored gola.

49' - Matuidi je odapeo s 20-tak metara, no neprecizno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - Krenuo je nastavak! Verratti je zamijenio Sissoka.

Kraj prvog dijala!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

38' - Kakva obrana Kelave! Nakon što se lopta odbila u buketu igrača u obrani Dinama, došla je na svega dva metra od gola do Thiaga Silve, ovaj je pucao glavom, ali je Kelava u maniri rukometnog vratara pročitao njegovu namjeru i spriječio pogodak.

30' Prilika za Sammira! U gužvi na rubu kaznenog prostora PSG najbolje se snašao Sammir, no njegov je udarac bio slab i neprecizan. Propala je prilika za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24' - Prilika za PSG! Rabiot je nakon proigravanja Sissoka opalio s ruba kaznenog prostora, no lopta je otišla preko gola.

17' - GOL za PSG! Ubacio je Ibrahimović s desne strane, a u skoku je ponovno najviši bio Alex, koji je ovog puta zabio za vodstvo Parižana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11' - Prilika za Dinamo!Sammir je sjajno prošao i pronašao Pivarića na lijevoj strani koji puca sa 20-tak metara iskosa, a lopta prolazi tik pored vratnice.

10' - Dinamo je uspio u svom naumu, PSG nije uspio postići rani pogodak, dapače osim poluprilike Alexa nije bio ni blizu. Izgleda da je taktika Ante Čačića na početku ipak urodila plodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2' - Prilika za PSG. Slobodan udarac s desne strane izveo je Menez, a najviši u buketu igrača ispred Kelave bio je Alex, no njegov udarac glavom odlazi pored gola.

1' - Počeo je susret na Parku prinčeva!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Ante Čačić najavio je kako će u Parizu igrati u potpuno drugačijem sastavu i formaciji nego li prije dva tjedna igrao u Zagrebu. Tako je i napravio! U zadnjem redu brko je postavio čak tri braniča, Vidu, Šimunića i Puljića, kojima će na bokovima pomagati Vrsaljko i Pivarić. U napadu Modrih usamljen će biti Ante Rukavina kojem će iz pozadine pomagati Sammir.

Halilhodžić, koji je u zadnje vrijeme nekoliko puta ušao u javne polemike s aktualnim Dinamovim trenerom Antom Čačićem rekao je ono što misle čak i mnogi navijači maksimirskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrima nedostaje kvalitete u odnosu na velikane kao što su PSG i Porto, ali fali im ponajviše sportske hrabrosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema tu utakmice. S nula bodova Dinamo je praktički eliminiran. Iznenađen sam vidjeti da ovoj momčadi u tolikoj mjeri nedostaje ambicija i hrabrosti da nešto napravi u Ligi prvaka. Od početka europske kampanje nije pokazala ništa. A s tri poraza, igrači su još manje motivirani. Posebno nakon ispadanja iz kupa što je dovelo do tenzija s navijačima. Momčad je zapanjena", izjavio je Vaha i sasvim 'skinuo rukavice'.

"Očekujem da PSG napuni Dinamovu mrežu. Čak i ako se Ancelotti odluči da ne pošalje najjači sastav, PSG ima toliko kvalitete, uključujući i klupu da ne vidim kako bi ova utakmica mogla završiti porazom ili remijem za njih. Posebno na Parku prinčeva".

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo