UZRUJALI HERR OTTA: / "Toga nema nigdje na svijetu, pa tko bi ozbiljan pristao na to?!"

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Smjena Nike Kovača i potraga za novim izbornikom reprezentacije i dalje su glavne teme u hrvatskom nogometu. Svatko ima svoga favorita i mišljenje kojim smjerom treba ići dalje.

10.9.2015.
21:48
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Oglasio se tako i bivši izbornik VatrenihOtto Barić kojeg je posebno zasmetala jedna najava predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera. On je nakon Kovačeve smjene potvrdio da će uz budućeg izbornika na klupi sigurno sjediti i tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak. Za Barića je to posve neprihvatljiva ideja.

Image
ŠUKER SMIJENIO KOVAČA I PORUČIO SVIMA: /

To više neću dopustiti!

Image
ŠUKER SMIJENIO KOVAČA I PORUČIO SVIMA: /

To više neću dopustiti!

"Može sjediti i na tribini"

"Onaj trener koji dozvoli da mu Romeo Jozak sjedi na klupi je djetinjast. Toga nema nigdje u svijetu, toga ne smije biti. Taj isti čovjek, protiv kojega ja nemam ništa osobno, može sjediti na tribinama i bilježiti sve ono što smatra bitnim. Ne znam koji bi ozbiljan trener pristao na takve stvari", izjavio je Barić za Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Romeo Jozak

"Pa zamislite, negdje se spominju stranci. Pa što mislite kako bi Ancelotti ili Klopp reagirali da im nametnete čovjeka koji će sjediti na klupi zbog bolje komunikacije. Uopće mi nije jasno tko je predložio tu odluku, pa tko ju je prihvatio. Pa koji su to ljudi? Nije mi jasno kako oni razmišljaju. Bio sam na trenerskoj klupi gotovo 40 godina i odgovarao sam samo predsjednicima. Kluba ili saveza, svejedno. Ali, pomisao da mi netko drugi sjedi na klupi, ma nema šanse. To ne ide", dodao je 82-godišnji stručnjak.

Goal.com/Sportski.net

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo