UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE, TEŽAK NAPAD NA SUCE U ARGENTINI: / Iza njih je ostala krvava svlačionica, a jedan je i povraćao krv

Image
Foto: Screenshot/ Twitter

Šokantne snimke i fotografije stižu s utakmice četvrte argentinske lige gdje su suci utakmice jedva izvukli živu glavu nakon napada navijača.

1.12.2017.
10:46
Screenshot/ Twitter
VOYO logo

Glavni sudac utakmice između Independientea i Juventuda bio je Bruno Amiconi, a njegovi pomoćnici bili su Mauricio Luna i Marcelo Acosta. Pobjedu od 1-0 odnijeli su igrači Independientea, a pravi triler počeo je na kraju utakmice.

Domaći navijači napali su suce, a pritom nisu birali sredstva, koristili su noževe, palice i kamenje i sva je sreća da je sudačka trojka izvukla živu glavu iz ove situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policije uopće nije bilo, a na stadionu je ukupno bilo 20 zaštitara. Utakmica je bila jako teška, već u 10. minuti morali smo je nakratko prekinuti zbog bacanja petardi na teren. Potom sam igru zaustavio i u 22. zbog baklji. U 45. je bačena i staklena boca te je postalo vrlo opasno", rekao je glavni sudac Amiconi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je napad bio težak svjedoče i fotografije iz svlačionice. Amiconi je dodao i kako su najviše bili zabrinuti zbog pomoćnika Lune koji je povraćao krv, a liječnike nisu niti pustili odmah na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo