REAL REMIZIRAO S TOTTENHAMOM: / APOEL kreirao iznenađenje protiv Borussije koja je na rubu ispadanja

Image
Foto: AFP

U derbiju skupine H 3. kola Lige prvaka, Real je u utorak navečer, na svojem Santiago Bernabeu, remizirao s Tottenhamom 1-1.

17.10.2017.
22:39
AFP
VOYO logo

REAL MADRID - TOTTENHAM 1-1

Real Madrid - Navas; Achraf, Ramos, Varane, Marcelo; Casemiro; Modrić, Kroos; Isco; Ronaldo, Benzema.

Tottenham: Lloris; Alderweireld, Sanchez, Vertonghen; Sissoko, Dier, Winks, Aurier; Eriksen; Kane, Llorente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Real Madrid nije uspio i treći uzastopni put ove sezone slaviti u Ligi prvaka. Engleski Tottenham pokazao se kao tvrd orah i podijela bodova na kraju je i najpoštenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Reala Zinedine Zidane odlučio je na stopersku poziciju od prve minute poslati mladog Achrafa umjesto Carvajala. Spursi su, pak, zaigrali bez kartoniranog Delea Allija te otprije otpisanih Daviesa i Wanyame, a uz Kanea u špici je nastupio Fernando Llorente.

LLORIS OSTAVIO SANTIAGO BERNABEU U NEVJERICI: Pogledajte obranu o kojoj bruji cijeli Madrid

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to večer velikih promašaja i sjajnih obrana golmana u Madridu. Više razloga za žaliti ima Real Madrid, a najveći tragičar je vjerojatno Karim Benzema koji je imao nekoliko zicera. Nije ih realizirao, Francuz nije imao svoju noć. Još uvijek je na samo dva gola u osam odigranih susreta.

VELIKA VEČER ENGLEZA: Liverpool sa sedam golova posramio Slovence, Guardiolin City srušio Napoli u derbiju skupine F

Ronaldo je već u petoj minuti glavom zatresao vratnicu i najavio kako će upravo on predvoditi svoju momčad. Odmah nakon njega veliku je priliku propustio Benzema. Portugalac je ponovno opasno zaprijetio u 17. minuti kada je s desne strane kaznenog prostora pucao snažno, ali je sijevnulo pokraj suprotne vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kad se ne zabije, onda se - dobije! Stara je nogometna izreka koja još uvijek "drži vodu". Nakon propuštenih Realovih prilika, Tottenham je u 28. minuti stigao do vodstva. Raphael Varane se nije snašao pokraj Harryja Kanea u svom kaznenom prostoru i pospremio je loptu u vlastitu mrežu. Mislilo se kako će pogodak biti upisan Kaneu, ali je na kraju ipak upisan Varaneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real se vratio krajem prvog poluvremena

Real je izjednačio pred kraj poluvremena. U kaznenom je prostoru srušen Kroos, a loptu je snažnim udarcem u mrežu pospremio Cristiano Ronaldo. Hugo Lloris kod tog udarca nije imao šanse, ali je zato briljirao obranama u nastavku igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 54. minuti, Benzema je pomašio nemoguće. Sa samo nekoliko metara je pucao glavom, ali Lloris je stajao na pravom mjestu i uspio je to obraniti.

Modrić odigrao čitavu utakmicu

U 71. minuti, Christian Eriksen je izašao sam pred Navasa, ali mu je vratar Reala skinuo taj udarac. Dvije minute kasnije zaprijetio je Eriksen koji se probio po desnoj strani, ali je još jednom Kostarikanac spasio Real pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je odigrao čitavu utakmicu za Real. Kapetan Vatrenih ponovno je odigrao sjajnu utakmicu i zahvalio hvalospjeve na račun svoje igre na društvenim mrežama.

U drugom susretu iz H skupine Borussia Dortmund je u Nicoziji odigrala tek 1-1 protiv APOEL-a i sve je dalje od plasmana u drugi krug natjecanja. Domaćin je poveo u 62. minuti golom Potea, a izjednačio je pet minuta kasnije Sokratis Papastathopoulos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Real Madrid i Tottenham sa po sedam bodova, dok Borussia Dortmund i APOEL imaju po bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa


UŽIVO:

GOTOVE SU UTAKMICE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' - Trent Alexander-Arnold povisio je rezultat u Ljudskom vrtu na 7-0 za Liverpool. Strašna noć za Redse, Slovenci su u suzama.

VELIKA VEČER ENGLEZA: Liverpool sa sedam golova posramio Slovence, Guardiolin City srušio Napoli u derbiju skupine F

86' - Redsi ne snižavaju tempo, nastavljaju trpati mrežu Mariborčana. Sad je 6-0, a strijelac je Oxlade-Chamberlain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

75' - Adriano pronalazi put do mreže, kakva noć Spartaka u Moskvi... Fantastično... Spartak vodi protiv Seville 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

75' - Šahtar protiv Feyenoorda u posljednjih 15 minuta ulazi s igračem manje. Yaroslav Rakitsky dobio je drugi žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

73' - Evo i Napolija. Talijani se vraćaju na Etihadu. Nakon što je Mertens promašio penal u prvom dijelu, odgovornost za udarac s bijele točke dobio je Amadou Diawara koji je bio točan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

72' - Kane je mogao Santiago Bernabeu zaviti u "crno", ali Navas je imao drugačije planove. Navas je Englezu odlično skinuo zicer sa sedam-osam metara iskosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

67' - Pašalić i Spartak jure prema tri boda u srazu sa Sevillom. Denis Gluškov je sjajno tukao iz voleja sa ruba šestnaesterca i lopta je završila u donjem lijevom kutu.

62' - APOEL je senzacionalno poveo protiv Borussije u Nicosiji s 1-0. Ciprani vode golom Mickaela Potea iz 62. minute.

59' - Spartak je poveo protiv Seville 2-1.

55' - I Bešiktaš je protiv Monaca preokrenuo na 2-1.

55' - Slovenska publika svjedoči fantastičnoj predstavi Firmina i Liverpoola. U Ljudskom vrtu je 5-0 za Redse.

54' - NEVJEROJATAN PROMAŠAJ BENZEME: S jednog metra udaljenosti pogodio je Llorisa... Real je mogao okrenuti, ali Benzema nije iskoristio ponuđeno.

54' - Šahtar je kreirao preokret u Rotterdamu. Nakon što je Feyenoord poveo s 1-0, Šahtar je zabio dva gola. Bernard je utrčao na centaršut i savršeno pogodio glavom.

46' - Fanovi na društvenim mrežama hvale prezentaciju Luke Modrića protiv Tottenhama u prvom dijelu.

POČELA SU DRUGA POLUVREMENA

ZAVRŠILA SU PRVA POLUVREMENA

44' - Luda utakmica igra se u Leipziegu. Porto je pred kraj prvog dijela smanjio na 3-2. Ivan Marcano je zabio pogodak.

43' - Ronaldo je zabio iz kaznenog udarca. Vraća se Real u utakmicu. Kroos je izborio kazneni udarac. Ovo je Ronaldu 110 gol u Ligi prvaka. Isto tako, Portugalac je s bijele točke zabio svoj 13 pogodak s bjele točke u Ligi prvaka, što je novi rekord.

40' - Liverpool trpa mrežu Maribora. Sad je 4-0.

39' - Napoli je promašio penal protiv Cityja. Mertens, najbolji napadač Napolija s devet golova ove sezone u svim natjecanjima, uzeo je loptu u svoje ruke i zapucao kazneni udarac.

35' - Tosun je zabio sjajan gol za 1-1. Zanimljivo je i u Kneževini.

32' - Sevilla se vraća u Moskvi. Sad je 1-1. Simon Kjaer je zabio.

28' - GOOOOL u Madridu. Varane je zabio autogol. Mislilo se kako će se pogodak pripisati Kaneu, ali nije. Aurero je ubacio, a Varane nespretno reagirao.

19' - Porto je izjednačio na 1-1.Vincent Aboubakar je zabio unutar šesnaesterca nakon što je mu je glavom dodao Felipe.

19' - Redsi nastavljaju uništavati Maribor. Sad je 3-0, Salah je zabio.

13' - City je ponovno zabio, kako igraju nogometaši Guardiole.. Furiozan početak, Napoli izgleda pogubljeno. Gabriel Jesus je zabio nakon to mu je asistirao Kevin De Bruyne.

13' - Redsi uništavaju Maribor. Milner je postigao pogodak za 2-0 Redsa.

9' - Padaju pogoci kao na pokretnoj traci. Raheem Sterling je zabio iz blizine za 1-0 Cityja protiv Napolija na Etihadu.

8' - Pogodak je pao i u Rotterdamu. Domaći Feyenoord je poveo protiv Šahtara 1-0.

5' - KAKVA PRILIKA U MADRIDU: Cristiano Ronaldo pravovremeno je ispratio jedan centarštu i pogodio desnu stativu.

5' - Liverpool je poveo protiv Maribora 1-0. Mohamed Salah je sjajno dodao Robertu Firminu koji je samo morao skrenuti loptu u praznu mrežu.

1' - Počela je utakmica u Madridu. Szymon Marciniak će dijeliti pravdu na današnjoj utakmici

20.30 - Isto tako, Tottenham je protiv španjolskih momčadi iz Primere u 10 odigranih susreta samo jednom pobijedio. Dogodilo se to davne 1963. godine u finalu tadašnjeg "Kupa pobjednika kupova" kad su Spursi razbili madridski Atletico 5-1.

20.25 - Da Tottenham čeka težak posao, svjedoči i ovaj podatak: 'Naime, Real je bez poraza već 11 uzastopnih susreta protiv engleskih momčadi.

20.21 - Evo i jednog zanimljivog statističkog podatka koji bi mogao biti i presudan u ovom srazu. Naime, očekuje nadmetanje u golovima Ronalda i Kanea. U 2017. godini engleski napadač zabio je 36 golova, dok je Ronaldo postigao 32. Upravo će njih dvojac biti udarni igrači u ofenzivnom dijelu momčadi oba trenera.

19.35 - Evo i sastava Reala. Kao što se i očekivalo, Luka Modrić započinje susret u prvih 11. Trener Reala Zinedine Zidane je od prve minute stavio mladog Achrafa, koji je priliku dobio umjesto Carvajala. Spursi su bez kartoniranog Delea Allija te otprije otpisanih Daviesa i Wanyame, a uz Kanea će u špici zaigrati Fernando Llorente.

Susret Reala i Tottenhama pod povećalom je i zbog toga što su Luka Modrić i Gareth Bale upravo iz Tottenhama prešli na Santiago Bernabeu.

Utakmica koja također izaziva pozornost nogometne javnosti je sudar vodeće momčadi Premiershipa Manchester Cityja i Napolija koji u Serie A ima fantastičan skor 8-0. Napoli trenutno igra možda i najbolji nogomet u Europi i Pepu Guardioli neće biti lako doći do bodova.

OPLELI PO NEKADAŠNJEM MILJENIKU: Navijači Tottenhama imaju novi hit kojim se izruguju igraču kojeg su obožavali





Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo