SPEKTAKULARNA NOĆ U LIGI PRVAKA: / Inter se u 87. spasio poraza, Tottenham nakon preokreta do bodova, Porto rasturio Lokomotiv

Image
Foto: AFP

Uzbudljivo je bilo u 4. kolu natjecanja po skupinama B i D u Ligi prvaka

6.11.2018.
22:55
AFP
VOYO logo

SKUPINA B

Inter - Barcelona 1-1

Tottenham - PSV 2-1

SKUPINA D

Porto - Lokomotiva Moskva 4-1

Schalke - Galatasaray 2-0


Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupinama B i D u utorak navečer pobjede su ostvarili Tottenham, koji je u drugom poluvremenu preokrenuo iz 0-1 u 2-1, Porto razbivši Lokomotiv Vedrana Ćorluke i njemački Schalke koji je u Gelsenkirchenu slavio protiv turskog Galatasarayja.

ATLETICO UZVRATIO UDARAC BORUSSIJI: Napoli i PSG podijelili bodove na San Paolu i zakomplicirali skupinu

Malcom i Icardi zabili na San Siru, igrala 4 srebrna Vatrena

U možda i najzanimljivijoj utakmici večeri za hrvatske ljubitelje nogometa zbog čak četvorice Hrvata na travnjaku San Sira, Inter je uspio zahvaljujući Icardiju u 87. minuti zabiti pogodak i spasiti se poraza od Katalonaca za koje je u 83. zabio Malcom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prve minute u momčadi Intera zaigrala su čak trojica srebrnih Vatrenih Ivan Perišić, Šime Vrsaljko i Marcelo Brozović, dok je Ivan Rakitić, s druge strane, od prve minute zaigrao u veznom redu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valverde u 81. napravio presudnu izmjenu

Trener Barcelone Valverde je u 81. napravio presudnu izmjenu i umjesto Dembelea uveo Malcoma koji je nakon dvije minute provedene u igri zabio prvijenac u dresu Barcelone, a svi Hrvati koji su nastupili u ovom dvoboju igrali su svih 90. minuta. U 60. minuti Rakitić se mogao upisati u strijelce, ali Slovenac Handanovič je odlično obranio njegov udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici u skupini B, Tottenham se na Wembleyju također spasio poraza, ali Spursi su uspijeli protiv PSV-a uzeti sva tri boda, iako nije baš dobro započelo za njih jer su već u 61. sekundi gosti iz Eindhovena poveli preko Luuka de Jonga. Međutim, Londončani su svoje napade materijalizirali i u 78. minuti Kane, najbolji igrač i strijelac Tottenhama, zabio je za 1-1, a 11 minuta poslije postavio konačnih 2-1 za Spurse.

Schalke upisao pobjedu

U skupini D Porto je svom terenu dobio Lokomotiv iz Moskve sa 4-1, a Vedran Ćorluka je za Lokomotiv odigrao cijeli susret. Pobjedu je upisao i Schalke, koji je svladao Galatasaray sa 2-0. Na ljestvici vodi Porto sa 10 bodova, Schalke ima 8, Galatasaray 4, a Lokomotiv je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


SKUPINA A: Monaco - Club Brugge 0-4 (Vanaken 12, 17-11m, Wesley 24, Vormer 85) Atletico Madrid - Borussia Dortmund 2-0 (Saul 33, Griezmann 80)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA B: Inter - Barcelona 1-1 (Icardi 87 / Malcom 83) Tottenham Hotspur - PSV 2-1 (Kane 78, 89 / De Jong 2)

SKUPINA C: Crvena zvezda - Liverpool 2-0 (Pavkov 22, 29) Napoli - Paris SG 1-1 (Insigne 63-11m / Bernat 45+2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA D: Schalke 04 - Galatasaray 2-0 (Burgstaller 4, Uth 57) Porto - Lokomotiv Moskva 4-1 (Herrera 2, Marega 43, Corona 67, Otavio 90+3 / Farfan 59)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO:

GOTOVE SVE SU UTAKMICE 4. KOLA LIGE PRVAKA

GOTOV JE SUSRET U MILANU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

87' - GOOOL, Icardy vraća stvari na početak, sad je u Milanu 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

83' - GOOOL na San Siru, Barcelona je povela 1-0. Odlično je loptu povukao Brazilac Coutinho, dodao na desno krilo do Malcoma koji je ušao prije nekoliko trenutaka umjesto Dembelea i odmah se zahvalio treneru Valverdeu pogotkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

80' - GOOOL u Madridu. Thomas ima dobar pregled igre i šalje loptu koju je pokupio Antoine Griezmann i zabio za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

78' - GOOOL na Wembleyju. Tottenham je izjednačio 1-1. Harry Kane iz prve torpedira loptu sa otprilike 14 m. Jeroen Zoet se ispružio, ali nije mogao do te lopte i završila je u donjem desnom kutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

67' - Evo nam sjajna prilika i još bolja obrana u Milanu. Ispremiješao je obranu Intera sad Dembele, sjajno pucao desnicom, ali to je opet skinuo sjajni slovenski golman domaćih Handanovič.

67' - GOOOL, kako u Portu padaju golovi sad! Jesus Manuel Corona primio je odličan pas suigrača i lagano poslao loptu u mrežu za 3-1 svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

63' - GOOOL, Lorenzo Insigne je poslao Buffona u krivu stranu i mirno zabio penal za 1-1 u Napulju.

62' - Evo nam penala u Napulju. Glavni sudac dvoboja Bjorn Kuipers svirao je prekršaj legendarnom talijanskom vrataru, velikom Gianluigi Buffon, koji je ovog puta bio preagresivan u borbi za loptu i Napoli će dobiti priliku zabiti iz penala za izjednačenje rezultata.

59' - GOOOL u Portu za Lokomotiv. Aleksej Mirančuk je dobro nabacio iz kornera, a loptu je savršeno pratio Jefferson Farfan i snažno zabio u lijevu stranu gola za promijenu rezultata na semaforu 2-1 za domaće nogometaše.

57' - GOOOL za Schalke protiv Galate, sad je 2-0 za Nijemce. Guido Burgstaller je odigrao dodavanje koje je pokupio Mark Uth i unutar šestnaesterca pucao te pogodio.

54' - Kakva šanda za Vecina i Inter. Poslao je loptu najbolji strijelac Intera Icardi prema njemu, a Lenglet je mislio da je sve pod kontrolom. Ali, lopta je došla do Vecina koji je okrenut leđima prema golu pucao preko njega.

46'- Perišić je blokirao Rakitića, evo nam i duel dva srebrna Vatrena. U prvom poluvremenu Barcelona je imala 61% loptu u svojim nogama, dok je Inter imao 39%.

46' - Počela su druga poluvremena diljem Europe.

Vraćamo se na San Siro gdje još uvijek pada kiša. Dva giganta europskog nogometa u duelu jedan nasuprot drugog.

45' - Poluvremena su diljem Europe

45+2' - GOOOL u Napulju. PSG vodi 0-1.

43' - Ivan Rakitić dobio je žuti karton.

42' - GOOOL u Portu. Marega je zabio za 2-0 Porta protiv Lokomotiva iz Moskve Vedrana Ćorluke.

33' - GOOOL u Madridu, Saul je doveo Rojiblancose u vodstvo 1-0.

32' - Sjajna akcija Barcelone. Lopta je završila kod Dembelea koji je fantastično zavaljao Brozovića i de Vrija da njih dvojica na par sekundi nisu znali što ih je snašlo, a poslije toga je Jordi Alba pucao iz sjajnog kuta, ali lopta je fijuknula pored gola Intera.

26' - Perišić se sjurio po desnoj strani, pokušao iznenaditi obranu Barce, ali je na kraju samo napravio prekršaj u napadu.

23' - Evo prilika za Suareza. Loptu s očima poslao mu je Ivan Rakitić, ovaj ju primio glavom i probao vanjskom lobati golmana, ali bez uspjeha. Lopta je prošla tik od desne stative.

21' - Selimo u Napulj, gdje do 21. minuti gledatelji nisu vidjeli niti jedan udarac na gol.

SRAMOTNI TRANSPARENT DELIJA: Uoči 27. obljetnice pada Vukovara, na ogradi Marakane visi – ovo

18' - Kiša pljušti u Milanu kao iz kabla, a još nema golova. Barceloni se nigdje ne žuri, na korak su od osmine finala natjecanja, Inter pokušava ali za sad bez uspjeha.

TRENUTAK KAD JE MARAKANA ERUPTIRALA: Pavkov zabio golčinu i šokirao Kloppa; pogledajte reakciju genijalnog Nijemca

5' - Idemo prema Milanu, točnije na kultni San Siro. Utakmica Intera i Barcelone je krenula onako kako je završila na Camp Nou. Dominacija Barce, Inter se potpuno povukao. Vode igrači gostiju igru i pletu mrežu oko šesnaesterca domaćih. Kada uspiju doći do lopte, igrači Intera uspore tempo s ciljem da što duže zadrže loptu u svom posjedu i da im se, po mogućnosti, netko u napadu otvori.

4' - GOOOL u Gelsenkirchenu. Guido Burgstaller je došao u poziciju za šut na rubu šesnaesterca nakon loše reakcije protivničke obrane i nije pogriješio za 1-0 svoje momčadi.

2' - GOOOL u Portu. Hector Herrera je zabio iz blizine nakon što je pratio pas. Asistent je Moussa Marega za 1-0 domaće momčadi.

2' - GOOOL u Londonu. Gaston Pereiro šalje fantastičnu loptu u kazneni prostor iz kornera i Luuk de Jong je taj koji je najviše skočio i glavom poslao loptu nisko pokraj lijeve stative. PSV je zabio u 61 sekundi utakmice.

1' - Počele su utakmice 4. kola natjecanja po skupinama u Ligi prvaka u grupama A, B, C i D.

CRVENA ZVEZDA – LIVERPOOL 2-0: Senzacija u Beogradu – Liverpool na koljenima, Zvezda slavila na prepunoj Marakani!

20.56 - Uskoro počinju dvoboji 4. kola natjecanja po skupinama A, B, C I D u Ligi prvaka. Najzvučniji dvoboji su Inter - Barcelona, Atl. Madrid - Borussia Dortmund i Napoli - PSG. Na travnjacima ćemo gledati šest Hrvata. Brozovića, Vrsaljka i Perišića kod Intera, Rakitića od prve minute u Barceloni, Ćorluku od prve minute u Lokomotivu i Nikolu Kalinića, kojem je Diego Simeone od prve minute dao šansu protiv vodeće momčadi Bundeslige, velike Borussije Dortmund.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo