[VIDEO] NEVJEROJATNA UTAKMICA U LONDONU! / Chelsea i čudesni Ajax s dva igrača manje odigrali dvoboj koji se ne može opisati riječima

Image
Foto: Profimedia

Chelsea i Ajax odigrali utakmicu s 8 golova, Borussia uzvratila Interu na svom Westfalenu

5.11.2019.
22:51
Profimedia
VOYO logo

Skupina F

Barcelona - Slavia 0:0

Borussia Dortmund - Inter 3:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina E

Liverpool - Genk 2:1

Napoli - Salzburg 1:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina G

Lyon - Benfica 3:1

Zenit - RB Leipzig 0:2

Skupina H

Valencia - Lille 4:1

Chelsea - Ajax (dva crvena kartona) 4:4

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ludo, preludo je bilo u utorak navečer u 4. kolu Lige prvaka u grupama E, F, G i H. Najzanimljiviju utakmicu odigrali su Chelsea i Ajax u Londonu. Kopljanici su imali vodstvo 4:1, međutim u drugom su poluvremenu ostali bez dva igrača zbog drugog žutog kartona (Daley Blind i Joel Veltman) i Englezi su se vratili. Mogao je Chelsea i pobijediti 5:4, ali Gianluca Rocchi, talijanski sudac koji je dijelio pravdu u ovoj utakmici, poništio je gol nakon intervencije VAR tehnologije. Na kraju je ostalo 4:4. Mateo Kovačić odigrao je čitavu utakmicu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
PAO GOL GODINE U LIGI PRVAKA! /

Ajaxov superstar Ziyech zabio gotovo iz kornera u rašlje, pogledajte ovo remek-djelo!

Image
PAO GOL GODINE U LIGI PRVAKA! /

Ajaxov superstar Ziyech zabio gotovo iz kornera u rašlje, pogledajte ovo remek-djelo!

Utakmica Chelsea i Ajaxa se istaknula i po žutim kartonima

Osim po golovima, utakmica se istaknula i po žutim kartonima jer su u 14 minuta, od 31. do 45., čak četiri igrača "požutjela", što se itekako osjetilo u daljnjem raspletu susreta. Bili su to Veltman zbog prekršaja za penal, i Blind iz Ajaxa zbog spoticanja, dok su Azpilicueta i Tomori iz Chelseaja dobio žuti karton zbog pregrubog i nepropisnog zaustavljanja suparnika...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter vodio 2:0, pa izgubio 3:2 od Borussije

Druga najzanimljivija utakmica ove večeri bila je ujedno i derbi. Borussia Dortmund je na svom Westfalenu uzvratila Interu Marcela Brozovića za poraz od 2:0 na gostovanju na San Siru prije dva tjedna i slavila s 3:2. Inter je vodio s 2:0, da bi Borussia preokrenula. Nijemci su bili u nokautu nakon prvog poluvremena, a Inter je radio što god je htio na travnjaku. Antonio Conte, trener Intera, zadovoljno je u tim trenucima trljao ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, uslijedio je totalni "blackout". Inter je pao, a Nijemci su preko sjajnog Hakimija prvo smanjili na 2:1, Brandt je izjednačio na 2:2, a odlični Hakimi je svojim drugim golom zakucao svojoj momčadi nova tri boda na ljestvici... Brozović je odigrao svih 90. minuta za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia gubila 1:0, pa okrenula protiv Lillea na 4:1

Valencia i Lille na Mestalli odigrali su dvoboj u grupi H sa ukupno 5 golova. Lille je bio poveo s 1:0, a pogreška španjolskog sastava dovela je do gola. Obrambeni igrač Valencije je izgubio loptu, a Victor Osimhen ju je pokupio i spremio u mrežu, te promijenio rezultat na semaforu. Međutim, do kraja dvoboja Španjolci su Francuzima utrpali 4 komada za tri boda. Pogotke za Valenciju zabili su Parejo (66-11m), Soumaoro (82-ag), Kondogbia (84.), i Torres u 90. Domagoj Bradarić odigrao je za Lille cijeli susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


GOTOVE SU UTAKMICE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

84' - Valencia vodi s 3:1. Geoffrey Kondogbia je zabio jedan od najboljih golova u karijeri, bio je to pravi projektil s distance koji je odsjeo u lijevim rašljama. Ovaj gol će se sigurno vrtiti na TV špicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

82' - Valencia je povela s 2:1 nakon autogola Lillea.

80' - Nema gola, ipak nema gola. Igrači momčadi Chelsea ne mogu vjerovati da je sudac poništio gol nakon intervencije VAR tehnologije, publika negoduje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

78' - GOOOOL: Nevjerojatna utakmica u Londonu. Cesar Azpilicueta je zabio za 5:4 Chelsea. Ne, čekajte, sudac komunicira s VAR sobom. Sudac Gianluca Rocchi pokazuje da će provjeriti gol momčadi Chelsea koristeći VAR tehnologiju. Vjerojatno želi provjeriti da je golu prethodilo igranje rukom.

74' - Chelsea se vratio u utakmicu, nije Ajax izdržao s dva igrača manje. Reece James je zabio za 4:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

71' - GOOOL: Vraća se Chelsea, Jorginho je zabio za 3:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

69' - Joel Veltman odmah je nakon Binda dobio drugi žuti. I on napušta igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

68' - Ajax će do kraja susreta igrati s igračem manje. Daley Blind grubo je startao na protivnika i Gianluca Rocchi mu je dao drugi žuti karton.

64' - GOOOL na Westfalenu. Julian Brandt zabio je za 2:2.

63' - GOOOL za Chelsea. Cesar Azpilicueta primio je pas u šesnaestercu, kako je imao puno prostora pucao je i pogodio u donji lijevi kut za 2:4 Ajaxa.

53' - Liverpool riješava utakmicu protiv Genka. Alex Oxlade-Chamberlain hladnokrvno je zabio nakon sjajne timske akcije u kojoj se posebno istaknuo Salah sa sjajnom asistencijom.

51' - Borussia je smanjila na 1:2. Achraf Hakimi zabio je za Borussiju.

46' - Počela su druga poluvremena.

GOTOVA SU PRVA POLUVREMENA

45' - Napoli je izjednačio protiv Salzburga na 1:1. Sudac Szymon Marciniak dao je na kraju znak da gol vrijedi nakon VAR pregleda.

40' - Matias Vecino se izborio za prostor u šesnaestercu i primio pas koji je mu poslao Antonio Candreva, te je zabio u donji lijevi kut za 2:0. Pogledajte OVDJE kako je Vecino zabio gol.

35' - GOOOL, kakva golčina Ajaxa za 3:1. Chelsea je na koljenima. .

33' - GOOOL: Lyon vodi 2:0. Houssem Aouar je odigrao akciju, a loptu je pokupio Memphis Depay i unutar šestnaesterca pucao i zabio.

25' - Lille u gostima vodi s 1:0 protiv Valencije, a pogreška španjolskog sastava dovela je do gola. Obrambeni igrač Valencije je izgubio loptu, a Victor Osimhen ju je pokupio i spremio u mrežu, te promijenio rezultat na 0:1. Tu situaciju možete vidjeti - OVDJE.

20' - Čini se kako će Quincy Promes iz Ajaxa imati noć za pamćenje. Sad je zabio za 2:1 Kopljanika. To je njegov drugi gol na utakmici u prvih 20 minuta, a ovako je to izgledalo...

14' - Redsi kao da nisu htjeli biti ti koji još nisu zabili.Georginio Wijnaldum je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i zabio gol pod prečku za 1:0 protiv Genka na svom Anfieldu. Tu možete vidjeti kako je to izgledalo...

11' - Nije se dugo čekalo na gol u Napulju. Tamo je Salzburg poveo s 1:0. Erling Braut Haaland je zabio iz penala, tako što je poslao loptu u jednu, a golmana u drugu stranu.

5' - Gol je i u Dortmundu, Inter je poveo u derbi utakmici u večerašnjem programu LP. Nevjerojatnu solo akciju je potegao Lautaro Martinez i završio s udarcem unutar kaznenog prostora za 1:0 Talijana. Roman Burki je bio bespomoćan. Kako je to moćno i lijepo izgledalo možete vidjeti u priloženom videu dolje...

5' - GOOOL: Jorginho je zabio iz penala za 1:1.

4' - Kako padaju golovi već na početku, Lyon je poveo protiv Benfice. Leo Dubois je lijepo centrirao u šesnaesterac, a tamo je loptu dočekao Joachim Andersen i odlično zabio glavom pod prečku.

2' - GOOOL: 1:0 vodi Ajax iz Amsterdama. Quincy Promes zabio je iz slobodnjaka za 1:0. Njegov gol možete vidjeti - .

1' - Počele su utakmice 4. kola Lige prvaka u utorak navečer.

Derbi utakmica večerašnjeg programa u Ligi prvaka bit će sudar Borussije i Intera na Westfalenu. U prvoj utakmici odigranoj 23. listopada 2019. Nerazzurri su u toj utakmici pobijedili 2:0. No, sad je na redu novi okršaj u kojem će Nijemci imati veliki motiv uzvratiti Brozoviću i društvu. U slučaju pobjede Borussija bi zasjela na drugu poziciju u skupini F iza Barcelone.

Sancho od prve minute

Trener Borussije Lucien Favre mogao bi od prve minute gurnuti u vatru Švicarca Jadona Sanchu, jockera kojeg je prošlog vikenda u ligaškom 3:0 razbijanu Wolfsburga odmarao za ovu utakmicu. Što se tiče naših nogometaša u večerašnjem programu Lige prvaka, Marcelo Brozović bi trebao započeti susret od prve minute za Inter, isto kao i Mateo Kovačić od prve minute za Chelsea protiv Ajaxa u Londonu.

Vraća se Sensio

Antonio Conte, strateg Intera, će nakon nekoliko utakmica napokon moći računati na Sensija koji je jedan od najboljih igrača ove momčadi.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo