OSIJEKU JE NEVRIJEME DALO DODATAN VJETAR U LEĐA: / U teškim uvjetima utrpali su Šibenčanima četiri pogotka

Image

Dinamo vodi na ljestvici sa 57 bodova, Osijek ima dva boda manje

14.3.2021.
19:45
VOYO logo

Šibenik i Osijek danas su na Šubićevcu odigrali tešku utakmicu gdje je probleme stvarao jak pljusak i vjetar. Uvjerljiv je bio Osijek koji je u Šibeniku slavio s 4-0.

Gosti su poveli u 13. minuti lijepim golom Laszla Kleinheislera. Lončar je sa sredine terena odlično proigrao Kleinheislera koji s lijevog krila ušao u kazneni prostor i preciznim udarcem pogodio suprotni kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je utakmicu prelomio u prvih pet minuta drugog poluvremena postigavši dva brza gola. U 47. minuti je Bočjak ubacio iz kornera, a u gužvi se najbolje snašao Mierez pogodivši za 2-0. Samo dvije minute kasnije Bočkaj je ponovo ubacio iz kornera, najviši u skoku bio je Santini pogodivši gornji desni kut za 3-0.

Nestala struja nakon prvog poluvremena

Točku na "i" gosti su stavili u 85. minuti kada je Erceg nakon brze kontre zabio za 4-0. Bila je to odlična akcija Osječana. Bočkaj je u gol-šansu sjajnom asistencijom doveo Bohara koji je mogao zabiti, no ipak je odlučio proigrati Ercega koji je bio usamljen na lijevoj strani i bez problema zabio za 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo kako je početak drugog poluvremena kasnio više od 40 minuta zbog nestanka električne enrgije.

Dinamo vodi na ljestvici sa 57 bodova, Osijek ima dva boda manje, dok je Gorica treća sa 48 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO:

25. kolo HNL-a - Šibenik; Šubićevac

ŠIBENIK - OSIJEK 0:4 (Kleinheisler 13', Mierez 47', Santini 49', Erceg 85')

ŠIBENIK: Labrović - Mesa, Schildenfeld, Bilić - Bulat, Čurić - Pajić, Ampem, S. Sahiti, Kvesić - E. Sahiti

OSIJEK: Ivušić - Silva, Škorić, Lončar, Čeberko - Žaper, Kleinheisler, Jugović, Bočkaj - Mierez, Santini

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj utakmice

85' GOOL! Osijek opet zabija! Bočkaj je u gol-šansu sjajnom asistencijom doveo Bohara koji je mogao poentirati, no ipak se odlučio proigrati Ercega koji je bio usamljen na lijevoj strani i bez problema zabio za 0:4!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

82' Umjesto Bulata ulazi Rak u redovima domaćina, umjesto Kleinheisler i Mierez u igri su Bohar i Pilj za Osijek.

77' Mierez pokušava s nekih 20 metara, ali Labrović je ovoga puta siguran, nije to bio težak posao za vratara Šibenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

70' Dvije zamjene u redovima Osijeka. Na klupu odlaze Santini i Jugović, ušli su Erceg i Vuković. Kod Šibenčana je ušao Martin umjesto Ampema.

64' Žuti karton dobio je Lončar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

60' I dalje su teški uvjeti za nogomet u Šibeniku.

49' GOOL! Ponovno Osijek! Opet je iz desnog kuta loptu pred domaća vrata ubacio Bočkaj, najviši u skoku bio je Santini i vrlo spretno pogodio gornji desni kut za 0:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

47'GOOL! Osijek ponovno zabija! Bočkaj je ubacio iz kuta, Cheberko pucao, a lopta se na kraju od Miereza i njegovih leđa odbila u mrežu.

46' Nastavila se utakmica na Šubićevcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenada su se ugasili reflektori na Šubićevcu i mračno je na šibenskom stadionu. Nevrijeme koje vlada u Šibeniku osim jakog vjetra i kiše donijelo je i grmljavinu, a zbog udara groma u ovom trenutku nema rasvjete na stadionu. Trenutno nema uvjeta za nastavak utakmice. Ne zna se kad će započeti drugi dio.

Image

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Kraj prvog poluvremena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

40' Počeo je pravi pljusak na Šubićevcu. Igra se teško razvija po jakom vjetru.

38' Santini je glavom prebacio loptu prema Mierezu koji kreće prema šesnaestercu, odlučio se na dribling i Musa je loptu izbacio u korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

32' Provjeravala se situacija pred vratima Šibenika, kada je loše istrčao vratar domaćih, a uz njega je bio napadač Mierez.

28' Mierez je fino ostavio loptu petom za Santinija, međutim, na kraju se Bijelo-plavi nisu baš najbolje snašli u toj situaciji koja je mogla biti puno opasnija po Labrovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23' Vrlo neugodan udarac Bočkaja gotovo s aut-linije. Labrović je loptu uhvatio praktički na samoj liniji svojih vratiju.

19' Dobar udarac Jugovića glavom, lopta je završila malo iznad grede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13' -GOOOL - 1:0 vodi Osijek, vrlo se lijepo snašao Kleinheisler koji je pogodio sjajno s lijeve strane iz prve prave prilike Osijeka na utakmici, nakon dvije početne prijetnje Šibenika.

7' - Nova prilika za Šibenik. Schildenfeld je bio u skoku i opasno zaprijetio Osijeku, ali njegov pokušaj glavom odlazi izvan okvira gola Ivušića. Šibenčani su dobro započeli susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4' - Santini je već požutio već u 4. minuti. Što se tu dogodilo? Uf da, lakat u glavu u protivničkom šesnaestercu, nije to promaknulo glavnom sucu, malo je kamerama, ali nema veze.

2' - Odmah uzbuđenja na samom početku, to je dobro, to želimo i tme se nadamo. Domaća momčad mogla je već povesti s 1:0. Ampem se sjurio u šesnaesterac, a tamo je sjajno poslužio usamljenog Kvesića koji topovski puca prizemno, ali njegov pokušaj je blokiran od strane slavonskog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' - Počela je utakmica.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo