FOTO: / Rijeka pregazila Hajduk na Kantridi

U 29. kolu prvenstva Rijeka je na Kantridi slavila protiv Hajduka s visokih 4:1. Dva pogotka zabio je Krstanović iz penala, a dva je nadodao i Sharbini.

6.4.2014.
15:12
VOYO logo

Nakon što su u dosad tri odigrane prvenstvene utakmice odigrane Rijeka i Hajduk podijelili bodove, u četvrtom susretu konačno smo dobili i jednog pobjednika. Rijeka je ovaj put slavila sa 4:1.

I odmah su Riječani krenuli žestoko. Prva velika prilika došla je u drugoj minuti, ubacio je Brezovec, a Moises s nekoliko metara glavom pogodio gredu. U 13. minuti Stipica je srušio Krstanovića u kaznenom prostoru Hajduka, a sudac je pokazao na bijelu točku. Siguran izviđač bio je upravo Krstanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani su u prvih 20-tak minuta izgledali potpuno izgubljeno, a Rijeka opasna i rastrčana sa svih strana. A onda su se gosti malo oslobodili i konačno počeli igrati nogomet. Već nakon osam minuta stiglo je izjednačenje. Sijevnula je kontra Hajduka, Abduholikov je poslao odličnu loptu za Pašalića, koji iskosa s nekih desetak metara zabija svoj 10. pogodak sezone.

Nova velika prilika za Hajduk stigla je u 39. minuti. Andrijašević je odlično uposlio Pašalića, a ovaj potegnuo s nekih 20-tak metara tik pored vratnice. Cijeli stadion je već vidio loptu u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku se nakon sedam minuta dogodio ključni trenutak utakmice. Krstanović je ponovno pao u šesnaestercu Hajduka, sudac svira novi jedanaesterac i Maloči pokazuje crveni karton. Napadač Rijeke ponovno je uspješan s bijele točke. Gosti su se tada raspali, a novu velika prilika Rijeke stigla je nakon samo četiri minute poslije. Pucao je Lešković, no Stipica vadi loptu iz samog kuta.

U 69. minuti domaćini su došli i do trećeg gola. Mujanović je prošao po lijevoj strani i ubacio za Sharbinija koji glavom pogađa pored nemoćnog Stipice. U 76. minuti mogla je Rijeka do novog gola. Brozović je odapeo s 20-tal metara, a loptu je iz samih rašlja izvadio vratar Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačan udarac Rijeka je zadala Hajduku u 87. minuti, svoj drugi pogodak na utakmici zabio je Anas. Sijevnula je kontra, Sharbini je izbio sam pred Stipicom koji nije imao nikakve šanse protiv najboljeg igrača utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo