POSLJEDNJI DAN PRIJELAZNOG ROKA: / Boban u zadnji tren u Milan doveo dva igrača, Pjaca i Benković promjenili klubove

Image
Foto: Profimedia/Igor Kralj/PIXSELL

Prijelazni rok u najjačim nogometnim ligama na svijetu zatvara se večaras, a još uvijek se mogu dogoditi veliki transferi.

31.1.2020.
23:45
Profimedia/Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

00.00 Gotov je prijelazni rok u Engleskoj, Francuskoj i Španjolskoj, a još je ranije u petak završio u Njemačkoj i Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.55 Još jedan Hrvat ima novi klub. Filip Benković stigao je na posudbu u Bristol City iz Leicestera.

23.45 Manchester United na udaru je kritika nakon transfera Oidona Ighala, bivši nogometaš Jamie Redknapp to je nazvao potezom očajnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.30 Novi klub ima i ganski napadač Kevin-Prince Boateng koji je otišao u Bešiktaš na posudbu iz Fiorentine.

23.00 Iako se nagađalo da će napustiti Chelsea, francuski napadač Olivier Giroud ne ide nigdje, potvrdio je trener Bluesa Frank Lampard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.55 Juventus je potvrdio odlazak Marka Pjace u Anderlecht.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.40 Talijanski Milan doveo je dvojicu igrača, jedan je Diego Laxalt koji se vratio s posudbe, a drugi je Alexis Saelemaekers koji stiže iz Anderlechta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.00 Manchester United uspio je dovesti napadača koji će zamijeniti ozlijeđenog Rashforda. To je Odion Ighalo iz kineskog Shanghai Greenland Shenhua, javlja Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.15 Zimski prijelazni rok ne završava u isto vrijeme u svim europskim zemljama. U Engleskoj, Francuskoj i Španjolskoj on traje do ponoći, u Njemačkoj je on trajao do 18 sati, a u Italiji do 20.

20.00 Hrvatski nogometaš Marko Pjaca napustio je Juventus i otišao u belgijski Anderlecht gdje će imati veliku minutažu kako bi izborio poziv u Vatrene za Europsko prvenstvo. Više o tome pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PJACA NAPUSTIO JUVENTUS: /

Zaboravljeni as Vatrenih preselio u najtrofejniji belgijski klub, tamo će pokušati zaraditi Dalićev poziv za Euro

Image
PJACA NAPUSTIO JUVENTUS: /

Zaboravljeni as Vatrenih preselio u najtrofejniji belgijski klub, tamo će pokušati zaraditi Dalićev poziv za Euro

19.00 Borussia Dortmund dovela je njemačkog nogometaša Emrea Cana iz Juventusa i tako je završila priča s njegovim odlaskom iz Stare dame koja traje od kada je talijanskog prvaka preuzeo novi trener Maurizio Sarri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1223297912219820033?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1223297912219820033&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bbc.co.uk%2Fsport%2Flive%2Ffootball%2F51240810 18.55 Barcelona je potvrdila transfer Matheusa Fernandesa iz Palmeirasa, koji će u katalonskog giganta doći na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.25 Njemački Leipzig, klub bivšeg dinamovca Danija Olma, doveo je španjolskog lijevog beka Angelina iz Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.00 Turski nogometaš Arda Turan ipak neće otići na još jednu posudbu iz Barcelone, ovaj put u brazilski Flamengo, rekao je dužnosnik tog kluba.

17.30 Škotski nogometni velikan Rangers posljednjeg je dana zimskog prijelaznog roka na šestomjesečnu posudbu iz belgijskog Genka doveo 21-godišnjeg rumunjskog napadača Ianisa Hagija, sina najboljeg rumunjskog igrača svih vremena Gheorghea Hagija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.00 Gareth Bale ni u ovom prijelaznom roiku neće napustiti Real Madrid, rekao je dobro obaviješteni španjolski novinar Alvaro Montero za Sky Sports

16.00 Očito ništa neće biti od prodaje Josipa Juranovića koji bi trebao ostati u Hajduku, rekao je predsjednik Bijelih Marin Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Informacije o transferu Josipa Juranovića su netočne i neprovjerene. Razumijemo interes medija, naročito u ovom dijelu prijelaznog roka, ali ovakve informacije unose nemir u momčad uoči prve utakmice nastavka prvenstva u Varaždinu. Hajdukov prijelazni rok se ne vodi preko društvenih mreža i medija i želim još jednom naglasiti da puštanje netočnih i neprovjerenih informacija od strane pojedinih medija nanosi štetu klubu", izjavio je predsjednik splitskog kluba Marin Brbić za Dalmatinski portal.

15:05 - Josip Juranović na putu je u Bordeaux, pišu Sportske novosti. Juranović bi tako bio drugi Hajdukov igrač koji je u posljednje vrijeme prešao u redove Žirondinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

10.11.2018., Gradski stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 14. kolo, HNK Hajduk Split - NK Inter-Zapresic. Josip Juranovic. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

15:00 - Manchester United potpisao je ugovor na dvije i pol godine s Nathanom Bishopom, vratarom koji će još pola sezone provesti u svom klubu Southend Unitedu. Bishop ima tek 20 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13:30 - Francisco Trincao stigao je u Barcelonu iz Brage za 31 milijun eura. Barca je odredila odštetnu klauzulu koja iznosi 500 milijuna eura. trincao će se pridružiti Barceloni tek na ljeto. Trincao je bio najbolji strijelac Europskog prvenstva za igrače do 19 godina 2018. godine na kojemu je Portugal osvojio naslov prvaka, a za prvu je momčad Brage debitirao prošle sezone. Ove sezone dosada je postigao tek dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12:30 - Kamil Grosicki novi je igrač West Bromwicha. Poljski reprezentativac stigao je iz Hulla za oko milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11:45 -Belgijski nogometaš Yannick Carrasco vraća se u Atletico Madrid nakon dvije godine provedene u kineskom Dalianu. Carrasco (26) nije igrao još od 1. prosinca, kada je završilo kinesko prvenstvo, a Atletico se vraća kao posuđeni igrač na šest mjeseci. Belgijanac je već prijavljen za sva natjecanja, uključujući i Ligu prvaka. Atletico nikad nije bio lošiji po rezultatima otkad je prije osam godina došao Diego Simeone. U subotu igraju gradski derbi protiv Reala.

11:40 - Portugalski branič Cedric Soares stigao je na posudbu u Arsenal iz Southamptona do kraja ove sezone.

11:30 - Marko Pjaca je stigao u Belgiju gdje će obaviti liječnički pregled uoči prelaska u Anderlecht na polugodišnju posudbu.

11:00 - Napadač Paco Alcacer najskuplji je transfer u povijesti Villarreala. Prešao je iz Borussije Dortmund u Žutu podmornicu za 23 milijuna eura. Alcacer je stekao imidž jokera s klupe u Dortmundu, no u Španjolskoj će sigurno u prvu postavu.

10:30 - Milan je doveo pojačanje. Riječ je o nekadašnjem braniču Wigana Antoneeju Robinsonu za kojeg će platiti oko 12 milijuna eura. S iznenađenjem je dočakala javnost ovaj transfer, ipak je riječ o igraču iz engleske druge lige, a Wigan je na tablici 22. od 24 momčadi.

9:30 - Bruno Fernandes, pojačanje Manchester Uniteda vrijedno 80 milijuna eura, objavio je da će nositi broj 18.

9:00 - Nikola Kalinić mogao bi napustiti Romu usprkos svim izjavama čelnika kluba. Monaco je jedna od opcija.

8:45 - Emre Can je novi član Borussije Dortmund, javlja Sky Sports. Nijemac je stigao u Dortmund iz Juventusa za 30 milijuna eura, a od prelaska ga dijeli samo još obavljanje liječničkog pregleda.

8:30 - Kako su izvjestili španjolski mediji, Ivan Rakitić je još uvijek na meti Manchester Uniteda, a javljaju i kako ga se Barcelona želi što prije riješiti. Sport javlja kako je odbio jednu ponudu iz inozemstva jer želi ostati s obitelji u Španjolskoj i misli da se može nametnuti u Setienovom sustavu.

8:00 - Atalanta je službeno predstavila pojačanje. Boško Šutalo stigao je iz Osijeka za pet milijuna eura, što je rekordni transfer u povijesti hrvatskog kluba. Šutalo ima 20 godina i igra na poziciji obrambenog igrača.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo